Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Έξαλλος ο Τομ Κρουζ: Κατσάδιασε μέλη συνεργείου γυρισμάτων γιατί δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορονοϊό (ηχητικό)

Έξαλλος ο Τομ Κρουζ: Κατσάδιασε μέλη συνεργείου γυρισμάτων γιατί δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορονοϊό (ηχητικό)
Φωτογραφία Αρχείου

Ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ ξέσπασε βλέποντας παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mission: Impossible 7», απειλώντας με απόλυση όποιους δεν τα τηρούν. Το οργισμένο ξέσπασμα του πρωταγωνιστή και παραγωγού της ταινίας, σύμφωνα με τη «The Sun» έγινε στα γυρίσματα στη Βρετανία ενώπιον 50 μελών του συνεργείου. 

Ο 58χρονος σταρ του Χόλιγουντ καταγράφηκε, σύμφωνα με τη Sun, εξοργίστηκε όταν είδε δύο μέλη του συνεργείου να στέκονται μαζί σε μία οθόνη υπολογιστή, παραβιάζοντας τον κανόνα για την τήρηση αποστάσεων. Μάλιστα, σε ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε η βρετανική εφημερίδα ο Τομ Κρουζ ακούγεται να φωνάζει στους δύο εργαζόμενους του συνεργείου γυρισμάτων, απειλώντας τους ακόμα και με απόλυση αν τους ξαναπετύχει να παραβιάζουν τους αυστηρούς κανόνες που έχουν επιβληθεί στο set.

«Μιλάω στο τηλέφωνο με κάθε γα@@@@νο στούντιο, με ασφαλιστικές εταιρείες και παραγωγούς και κοιτάζουν εμάς, μας χρησιμοποιούν για να κάνουν τις δικές τους ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας μα@@κες!», είπε ο Τομ Κρουζ, σύμφωνα με τη Sun.

Ακούστε εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο:

 

«Καμία δικαιολογία. Μπορείτε να το πείτε αυτό στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας είναι κλειστή. Αυτό δεν θα φέρει το φαγητό στο τραπέζι τους, ούτε θα πληρώσει για τις σπουδές τους», συνέχισε στο ξέσπασμά του. «Με αυτή τη σκέψη κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της γα@@@@νης βιομηχανίας», ανέφερε ακόμη. «Δεν θα σταματήσουμε αυτή τη γα@@@@νη ταινία! Είναι κατανοητό; Αν το ξαναδώ, φύγατε», ξεκαθάρισε στα μέλη του συνεργείου. «Καταλαβαίνετε την ευθύνη που έχετε;», τους ρώτησε και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Αν σταματήσουμε αυτό θα κοστίσει τις γα@@@@νες δουλειές ανθρώπων, το σπίτι τους, την οικογένειά τους. Αυτό συμβαίνει».

 

Τα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7», όπως αναφέρει η Sun, έχουν ήδη υποστεί αρκετές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας. Τον Οκτώβριο, ο Τομ Κρουζ -πρωταγωνιστής και παραγωγός- μαζί με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ ΜακΚουάρι κάθισαν κάτω μαζί και προσπάθησαν να βρουν λύση, λίγες μέρες αφότου μαθεύτηκε ότι 12 άτομα από το σετ της Ιταλίας βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. 

Ακούστε το ηχητικό της Sun:

Σύμφωνα με τη Sun, εδώ και δύο εβδομάδες που το συνεργείο έχει επιστρέψει στη Βρετανία ο Τομ Κρουζ έχει κάνει προσωπική του υπόθεση την τήρηση των μέτρων προκειμένου να μην υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις στα γυρίσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που φαίνεται – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – να έχει έχει αναλάβει τον άτυπο ρόλο… επιτηρητή, και συχνά τριγυρίζει στο set με τη μάσκα του προκειμένου να βεβαιωθεί ότι τηρούνται τα μέτρα. «Κάνει καθημερινά γύρους για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν σωστά, ότι ο κόσμος εργάζεται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια…Όλοι φορούν μάσκες, οπότε σε αυτήν την περίπτωση το πρόβλημα ήταν απλά ότι στέκονταν ο ένας πολύ κοντά στον άλλον. Δεν είναι ξέρουμε αν αυτά τα άτομα είχαν παραβιάσει ξανά τους κανονισμούς. Μπορεί να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη, όμως ο Τομ έχει τα μάτια του ανοιχτά», αναφέρει πηγή της Sun.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ο Τομ Κρουζ πλήρωσε 500.000 λίρες από την τσέπη του για να νοικιάσει ένα παλιό κρουαζιερόπλοιο ως τόπο διαμονής των ηθοποιών και του συνεργείου γυρισμάτων, προκειμένου να είναι απολύτως απομονωμένοι και προστατευμένοι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις