Κόσμος

Έξαλλος ο Τραμπ – Είδε σημαίες της Ρωσίας σε ομιλία του! “Βγάλτε τους έξω” [vid]

Ξεκίνησε ως ένα "καυτό" φλερτ αλλά τελικά κατέληξε... σε μία μεγάλη κόντρα! Τραμπ και Πούτιν τα έσπασαν μετά την απόφαση του πρώτου να βομβαρδίσει την Συρία. Ωστόσο, αυτό που έχει στιγματίσει την κυβέρνηση Τραμπ είναι οι κρυφές συνομιλίες που είχαν αξιωματούχοι με την Ρωσία, καθώς ερευνάται ο Πούτιν να έχει βάλει το χεράκι του στην εκλογή του Τραμπ.

Όλα αυτά δεν τα έχουν ξεχάσει οι διαδηλωτές κατά του Τραμπ… Έτσι, κάποιοι από αυτούς “ξαναχτύπησαν” στην  συγκέντρωση για τον εορτασμό των 100 ημερών του Ντόναλντ Τραμπ στο τιμόνι των ΗΠΑ. 

Την ώρα που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, “έκραζε” πάλι τα ΜΜΕ, οι διαδηλωτές σήκωσαν ρωσικές σημαίες στις οποίες ήταν γραμμένο το όνομα του. Αμέσως υπήρξε αναστάτωσε με οπαδούς του να τους σπρώχνουν για να φύγουν.

Έτσι, βγάλτε τους έξω” είπε ο Τραμπ φανερά εκνευρισμένος.

 Δείτε στο βίντεο τι συνέβη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι η CIA του είπε ότι ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν είναι ομοφυλόφιλος
Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να διασκέδασε με την εκτίμηση της CIA ότι ο νεότερος Χαμενεΐ διατηρούσε μακροχρόνια σεξουαλική σχέση με τον άνδρα δάσκαλό του από την παιδική του ηλικία
Ντόναλντ Τραμπ
Times of Israel: Ο Τραμπ κλίνει προς τη χερσαία εισβολή στο Ιράν – Η Τεχεράνη θα αναγκαστεί τότε να υποκύψει
Ο αξιωματούχος, που γνωρίζει από κοντά τις διαπραγματεύσεις, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν κατ’ ιδίαν πως το Ιράν δύσκολα θα δεχτεί τις παραχωρήσεις του αμερικανικού σχεδίου 15 σημείων
Ντόναλντ Τραμπ