Κόσμος

Έλον Μασκ: Είναι επώδυνο να είσαι ιδιοκτήτης του Twitter

«Εξαιρετικά επώδυνη» είναι σύμφωνα με τον Έλον Μασκ η ιδιοκτησία του Twitter. Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, σε μια συνέντευξη στο BBC.

Ο Έλον Μασκ, που εξαγόρασε το Twitter πέρσι, σημείωσε πως η εταιρεία διοικείται «σαν μη κερδοσκοπικός οργανισμός» και «ξοδεύει χρήματα σαν να έχει φύγει από τη μόδα» από όταν ανέλαβε.

Ο ίδιος σημείωσε πως πήρε την απόφαση να μειώσει τις θέσεις εργασίας, ώστε να χαμηλώσει το κόστος λειτουργίας του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας ότι πλέον στο Twitter εργάζονται 1.500 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι να αναλάβει ο Μασκ, στο Twitter εργάζονταν 8.000 άτομα.

«Είχαμε περίπου οκτώ χιλιάδες εργαζομένους και τώρα υπάρχουν περίπου 1,500. Η απόλυση εργαζομένων δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία και σε κάποιες περιπτώσεις είναι επώδυνη. Δεν ανακοινώνω προσωπικά στον κάθε εργαζόμενο την απομάκρυνση του από την εταιρεία, είναι αδύνατον να μιλάς προσωπικά με τόσο πολλούς ανθρώπους» είπε.

Στη συνέντευξη στο BBC ανέφερε πως κάποιες φορές κοιμάται στο γραφείο, ενώ σχετικά με τα αμφιλεγόμενα tweets που έχει κάνει κατά καιρούς είπε: «Φαίνεται πως δεν πρέπει να κάνω tweets μετά τις 3 τα ξημερώματα».

Ισχυρίστηκε πως δεν ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ, τουλάχιστον στις τελευταίες εκλογές: «Σίγουρα σχεδόν η μισή χώρα ψήφισε Τραμπ. Δεν ήμουν ένας από αυτούς», σημείωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ενέκρινε σχέδια επίθεσης στο Ιράν – «Μένει να δώσει τη διαταγή» αποκαλύπτει η Wall Street Journal
Σύμφωνα με τη «Wall Street Journal», ο Τραμπ δεν έχει δώσει ακόμη διαταγή, καθώς περιμένει να δει αν η τακτική που ακολουθεί θα υποχρεώσει την Τεχεράνη να εγκαταλείψει το πυρηνικό της πρόγραμμα
Ντόναλντ Τραμπ
14
Όσα είναι γνωστά για το πυρηνικό «φρούριο» Φορντό στο Ιράν που στοχεύει το Ισραήλ - Γιατί δεν είναι το νέο Τσέρνομπιλ
Σε αντίθεση με έναν πυρηνικό αντιδραστήρα, όπου ένα πλήγμα μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή ραδιενέργειας– το Φορντό χρησιμοποιεί εμπλουτισμένο ουράνιο σε μορφή εξαφθοριούχου αερίου που είναι επικίνδυνο αλλά δεν παρουσιάζει τον ίδιο βαθμό ραδιολογικού κινδύνου
Ιρανοί τεχνικοί εργάζονται στο Φορντό σε μια νέα εγκατάσταση παραγωγής καυσίμου ουρανίου για έναν σχεδιαζόμενο πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέως ύδατος, λίγο έξω από την πόλη Ισφαχάν, 410 χιλιόμετρα νότια της Τεχεράνης το 2009 2