Κόσμος

Έλον Μασκ: Επαναφέρει σε λειτουργία τους λογαριασμούς δημοσιογράφων στο Twitter που πρόσφατα ανεστάλησαν

Ο Έλον Μασκ δήλωσε σήμερα ότι θα επαναφέρει σε λειτουργία τους λογαριασμούς στο Twitter αρκετών δημοσιογράφων που ανεστάλησαν εν μέσω διαμάχης για τη δημοσιοποίηση δημοσίων δεδομένων για τις διαδρομές του αεροσκάφους του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

«Ο κόσμος μίλησε. Θα αρθεί τώρα η αναστολή των λογαριασμών που δημοσίευσαν προσωπικές πληροφορίες για την τοποθεσία μου», ανέφερε o επιχειρηματίας μέσω Twitter.

Ο Μασκ προχώρησε σε «δημοσκόπηση» μέσω Twitter για το εάν θα πρέπει να επανέλθουν σε λειτουργία οι λογαριασμοί των δημοσιογράφων, με το 58,7% των συμμετεχόντων να δηλώνει υπέρ της άμεσης αποκατάστασής τους.

Ο Μασκ, νέος ιδιοκτήτης του Twitter, προκάλεσε χθες κατακραυγή και προειδοποίηση για κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση όταν ανέστειλε τους λογαριασμούς Αμερικανών δημοσιογράφων.

Οι λογαριασμοί περίπου δώδεκα Αμερικανών δημοσιογράφων στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Ορισμένοι είχαν αναφερθεί στην απόφαση που έλαβε την Τετάρτη το Twitter να αναστείλει λογαριασμό που κατέγραφε αυτόματα τις διαδρομές του ιδιωτικού αεροσκάφους του Ίλον Μασκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Μ. Σάββατο οι συζητήσεις ΗΠΑ και Ιράν για την εκεχειρία – «Ο πόλεμος δεν τελείωσε, το δάχτυλο είναι στη σκανδάλη» λέει ο Νετανιάχου
Η Τεχεράνη κατηγορεί τους εχθρούς της για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός μετά από αναχαίτιση «εχθρικού» drone - 89 νεκροί και 100 τραυματίες στον Λίβανο
Λίβανος
13
Ασίμ Μουνίρ: Πώς ο «αγαπημένος στρατάρχης» του Τραμπ τον έσωσε από το χείλος του γκρεμού την τελευταία στιγμή
Ο αρχηγός του στρατού του Πακιστάν έχει αναδειχθεί σε έναν απρόσμενο «παγκόσμιο ειρηνοποιό», μεσολαβώντας για την επίτευξη μιας εύθραυστης εκεχειρίας μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
Ο Ασίμ Μουνίρ