Κόσμος

Ελβετία: Συνελήφθη ο επικεφαλής ασφαλείας του αεροδρομίου της Γενεύης

Ο επικεφαλής ασφαλείας του αεροδρομίου της Γενεύης στην Ελβετία συνελήφθη στο πλαίσιο ερευνών διαφθοράς, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο εισαγγελέα.

Η αστυνομία στην Ελβετία διεξήγαγε εφόδους σε αρκετά σημεία στη χώρα, μεταξύ των οποίων και στο αεροδρόμιο στη Γενεύη στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο για μια σύναψη σύμβασης με εταιρεία ασφάλειας της Γενεύης.

Εκεί συνελήφθη ο επικεφαλής της εταιρείας ασφαλείας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη αντίδραση από το γραφείο τύπου του αεροδρομίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι