Κόσμος

Ελβετία: Συντριβή αεροσκάφους στις Άλπεις – 3 νεκροί

Τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη στις Άλπεις της Ελβετίας και σύμφωνα με την ελβετική ραδιοτηλεόραση ο πιλότος και δύο επιβάτες είναι νεκροί. 

Η συντριβή του τουριστικού αεροσκάφους σημειώθηκε στο Ponts-de-Martel στα βουνά Neuchâtel των Άλπεων, κοντά στα σύνορα της Ελβετίας με τη Γαλλία, σε μια απόκρημνη δύσβατη περιοχή περίπου στις 10:20 το πρωί του Σαββάτου (20.5.2023).

Αρχικά έγινε λόγος για πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών και το RTS Info, η ραδιοτηλεόραση της Ελβετίας, μετέδωσε επικαλούμενη την ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, πως στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα και ο πιλότος, όπου όλοι δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους.

Στο σημείο μετέβη σημαντική αστυνομική δύναμη και μεγάλος αριθμός σωστικών συνεργείων. Όπως αναφέρει το RTS, το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο La Chaux-de-Fonds και εκτελούσε τουριστικό δρομολόγιο, όμως συνετρίβη.

https://twitter.com/RTSinfo/status/1659949614244548610

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες της συντριβής του αεροσκάφους και η ανακοίνωση της αστυνομίας βγήκε στη δημοσιότητα αφού ενημερώθηκαν οι συγγενείς των θυμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Προκλητικός Φιντάν: Μητσοτάκης και Γεραπετρίτης θέλουν να λύσουν τα προβλήματα, αλλά υπάρχει ο Δένδιας και το πολιτικό κόστος
Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν η Τουρκία «θα πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Χακάν Φιντάν
Το Μπάκιγχαμ είναι πρόθυμο να συνεργαστεί με την βρετανική αστυνομία σε έρευνες για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
Η αστυνομία εξετάζει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το 2010 ο Άντριου έδωσε στον Τζέφρι Επστάιν απόρρητες εκθέσεις, ενώ ο Αμερικάνος έστειλε μια γυναίκα στην κατοικία του τότε πρίγκιπα
Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου
Εργάτης της Ford αποκάλεσε «προστάτη παιδεραστών» τον Τραμπ και δεν απολύθηκε - Αναφερόταν στην υπόθεση Επστάιν
Ο Τραμπ βρέθηκε στο εργοστάσιο συναρμολόγησης F-150 όταν ο εργάτης τον φώναξε «προστάτη παιδόφιλων» και ο πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε υβριστικά, κάνοντας χυδαία χειρονομία
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επισκέπτεται ένα κέντρο παραγωγής της Ford στο Ντίαρμπορν του Μίσιγκαν