Κόσμος

Εμβόλιο Pfizer: Λευκός Οίκος και Ισραήλ χαιρετίζουν τα «καλά νέα» για την αποτελεσματικότητα σε παιδιά 12-15 ετών

Θερμή είναι η υποδοχή της ανακοίνωσης που έκανε σήμερα η Pfizer σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της κατά του κορονοϊού και στα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Ο Λευκός Οίκος χαιρέτισε την ανακοίνωση των Pfizer Inc/BioNTech για την ασφάλεια και την δημιουργία ισχυρών αντισωμάτων του εμβολίου τους κατά της Covid-19 στην ηλικιακή ομάδα 12 έως 15 ετών.

«Είναι καλό νέο. Ξέρω ότι σε ό,τι αφορά τους γονείς … σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη πιο σίγουρος ότι τα παιδιά σου πιθανόν να επιστρέψουν σύντομα στις σχολικές τάξεις», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι σε συνέντευξή της στο CNN.

click4more Pfizer: Το εμβόλιό μας είναι ασφαλές και για παιδιά από 12 ετών

Στο Ισραήλ, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να χορηγήσει το εμβόλιο την ομάδα των 12 έως 15 ετών μετά την έγκρισή της αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) .

«Η ανακοίνωση της Pfizer είναι καταπληκτικό νέο», δήλωσε ο Γιούλι Εντελστάιν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν υπάρχει κάτι άλλο τώρα από την ταχεία έγκριση της προμήθειας μεγαλύτερων ποσοτήτων, ώστε να μπορούμε να εμβολιάσουμε αμέσως μετά την έγκριση της FDA».

Untitled

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου, ξέρουμε τα πάντα»
Μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας προστασίας VIP, τη SDLP, βρίσκονται στο διπλανό κελί του πρώην προέδρου της Γαλλίας και τον φρουρούν όλο το 24ωρο
Νικολά Σαρκοζί
«Ήθελα να εξαφανίσω τον καταυλισμό υποστηρικτών του Βούτσιτς» λέει ο δράστης των πυροβολισμών στη Σερβία - Ήταν υπάλληλος της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών
Ο πρόεδρος της Σερβίας άφησε υπονοούμενα για πολιτικά κίνητρα υποστηρίζοντας ότι «το επεισόδιο αποτελεί συνέπεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κάνουν οι φοιτητές και η αντιπολίτευση»
Σέρβοι αστυνομικοί ασφαλίζουν την περιοχή μπροστά από το Κοινοβούλιο στο Βελιγράδι.