Κόσμος

Ένας νεκρός από πλημμύρες στη Ρουμανία

Εκατοντάδες άνθρωποι κυρίως στο ανατολικό και το βόρειο τμήμα της Ρουμανίας απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους μετά τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις.

“Τις δύο τελευταίες ημέρες, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας άλλος αγνοείται στο ανατολικό τμήμα της χώρας”, ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Περισσότεροι από 500 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, κυρίως στις περιοχές κοντά στο Δούναβη στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Την περασμένη εβδομάδα τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω των πλημμυρών, οι οποίες είχαν πλήξει κυρίως το κεντρικό τμήμα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η σουηδική κυβέρνηση επιτρέπει την φυλάκιση ανηλίκων από την ηλικία των 13 ετών - «Ισχύει για φόνους, βιασμούς, οπλοκατοχή και βομβιστικές επιθέσεις»
Η Σουηδία δίνει μάχη εδώ και 10 χρόνια προκειμένου να σταματήσει η βία που συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα, που οφείλεται σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών
Αστυνομία της Σουηδίας
Η Τουρκία «θωρακίζει» τα Κατεχόμενα με συστήματα αεράμυνας του «Ατσάλινου Θόλου» - Αναχαιτίζουν drones έως και αεροσκάφη
Το τουρκικό σύστημα αεράμυνας HISAR επίσης προστατεύει στρατιωτικές βάσεις, ραντάρ, λιμάνια, αεροδρόμια και τμήματα της ΑΟΖ που διεκδικεί το ψευδοκράτος
Πύραυλοι όπως ο Hisar που χρησιμοποιούνται για τον τουρκικό «Ατσάλινο Θόλο»