Κόσμος

Ενώνονται ξανά οι Fleetwood Mac

Μπορεί τον φόβο της για τα αεροπλάνα να μην τον έχει ξεπεράσει, αλλά φαίνεται πως η αγάπη της για τους Fleetwood Mac ήταν πολύ μεγαλύτερη. Έτσι, μετά από 16 χρόνια η Κριστίν Μακβί επιστρέφει για να επανασυνδεθεί με το συγκρότημα!

Η πρώην τραγουδίστρια και κιμπορντίστρια του συγκροτήματος Fleetwood Mac, ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή της.

Η Μακβί, 70 ετών, αποσύρθηκε από το συγκρότημα το 1998 εξαιτίας του φόβου της για τα αεροπλάνα, κάτι που δεν της “επέτρεπε” να ακολουθεί στις περιοδείες.

Όταν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής όπου εμφανίστηκε, ρωτήθηκε εάν έχει επιστρέψει στο συγκρότημα αυτή απάντησε «Νομίζω ότι μπορεί να ειπωθεί ένα μεγάλο ναι». Όπως είπε, η εμφάνισή της μαζί με τα μέλη του συγκροτήματος τον Σεπτέμβριο την έκανε να αλλάξει γνώμη. «Ήταν συγκλονιστικά το να περπατάς στο Λονδίνο», είπε.

Η Μακβί έγινε μέλος του συγκροτήματος το 1970 και το 1978 παντρεύτηκε τον μπασίστα, Τζον Μακβί.

Η πρώτη προγραμματισμένη συναυλία του συγκροτήματος, στην οποία θα συμμετέχει η Μακβί, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου που θα είναι και η έναρξη μια περιοδείας 34 εμφανίσεων στην Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καρκίνος “χτύπησε” και τους Fleetwood Mac

Αυτοκτόνησε ο κιθαρίστας των Fleetwood Mac

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που λεωφορείο βγαίνει εκτός ελέγχου στο Σάο Πάολο: Ούρλιαζαν οι επιβάτες – 12 τραυματίες
Στο βίντεο από την κάμερα του λεωφορείου, οι πανικόβλητοι επιβάτες φαίνονται να φωνάζουν και να προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι στη διάρκεια της τρομακτικής διαδρομής
«Κούρσα» τρόμου για τους επιβάτες λεωφορείου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας