Πέμπτη, 30 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εντυπωσίασαν η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και η βασίλισσα Λετίθια

Εντυπωσίασαν η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και η βασίλισσα Λετίθια

Οι δυο βασίλισσες, Ράνια και Λετίθια ήταν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ισπανία το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας.

Η βασίλισσα Ράνια και η βασίλισσα Λετίθια, εντυπωσιακές και στιλάτες, τράβηξαν πάνω τους όλα τα φλας κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στα Σχολεία και Εργαστήρια Απασχόλησης του Εθνικού Εργαστηρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

H βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια επέλεξε να φορέσει ένα φλοράλ μίντι φόρεμα Diego Estrada σε τόνους κόκκινου, ροδακινί και μπλε, ενώ η βασίλισσα Ράνια ήταν ντυμένη μ’ νενα μπλε σκούρο φόρεμα του διάσημου οίκου Dior κεντημένο με μοτίβα σε σχήμα πεταλούδας στην μέση και λεπτομέρειες στο ντεκολτέ.

Οι δύο βασίλισσες επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ένα εργαστήριο ξυλουργικής και ένα εργαστήρι βιβλιοδεσίας και εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο των μαθητών.

Στην συνέχεια ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια παρέθεσαν επίσημο δείπνο προς τιμήν της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας στο Παλάτι της Μαδρίτης.

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά στον κόσμο τα τελευταία οκτώ χρόνια από την τελευταία φορά που επισκεφτήκαμε την υπέροχη χώρα σας, ωστόσο παρά την κρίση, τις συγκρούσεις, την πανδημία και τόσα άλλα, οι σχέσεις και η ζεστή φιλία μεταξύ των οικογενειών μας και των λαών μας παρέμειναν αληθινές και συνεχίζουν να αναπτύσσονται όλο και περισσότερο», δήλωσε ο βασιλιάς της Ιορδανίας, Αμπντάλα.

Σύμφωνα με το Hola ο μικρότερος γιος πρίγκιπας Hashem συνόδευσε το βασιλικό ζευγάρι της Ιορδανίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις