Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Επέστρεψε για τα καλά ο “πόλεμος” στη Μέση Ανατολή – Σοκαριστικό VIDEO+PHOTOS

Επέστρεψε για τα καλά ο “πόλεμος” στη Μέση Ανατολή – Σοκαριστικό VIDEO+PHOTOS

Δεκάδες άμαχοι πέφτουν νεκροί από τη συνεχή ρίψη πυραύλων στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με άψυχα σώματα παιδιών, ενώ στο video μπορείτε να δείτε γαμπρό και νύφη να αποχωρούν από τη γαμήλια τελετή τους για να σωθούν!

Αδιάκοπο το σφυροκόπημα στη λωρίδα της Γάζας, με Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους να επιδίδονται σε επίδειξη δύναμης και να συνεχίζουν με αδιάκοπη ένταση τις αεροπορικές επιθέσεις τους.

Δεκάδες πύραυλοι έχουν σηκωθεί από το βράδυ της Τρίτης (8/7) με τις δύο πλευρές να φέρουν αδιάκοπα χτυπήματα η μία στην άλλη. Οι νεκροί ανέρχονται πάνω από 23 στο Ισραήλ, ενώ περισσότεροι από 6 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Παλαιστίνη.

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τα άψυχα σώματα των μικρών παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο.

Από την άλλη, σε γαμήλια τελετή στο Ισραήλ, γαμπρός και νύφη υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν για να σωθούν, καθώς έπεφταν σωρηδόν πύραυλοι.

Ο φόνος των τριών Ισραηλινών τον περασμένο μήνα ακολούθησε την κατάρρευση τον περασμένο Απρίλιο των υπό αμερικανική αιγίδα ειρηνευτικών συνομιλιών που γίνονταν μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Ο ένας από τους τρεις εφήβους, ο 16χρονος Ναφτάλι Φρένκελ, είχε επίσης αμερικανική υπηκοότητα.

Η ισραηλινή αστυνομία πιστεύει ότι οι φόνοι αυτοί οδήγησαν ακροδεξιούς εβραίους να απαγάγουν και να κάψουν ζωντανό έναν Παλαιστίνιο έφηβο σε εκδίκηση για τον θάνατο των τριών Ισραηλινών.

Το περιστατικό αυτό συνέβαλε επίσης στο ξέσπασμα των συγκρούσεων μεταξύ μαχητών της Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας και του ισραηλινού στρατού οι οποίες διαρκούν τρεις εβδομάδες.

Οι σοροί των τριών Ισραηλινών, των οποίων αγνοείτο η τύχη από την 12η Ιουνίου που έκαναν οτοστόπ, βρέθηκαν την 30ή Ιουνίου. Το Ισραήλ κατηγόρησε την Χαμάς για τον θάνατό τους, αλλά η παλαιστινιακή οργάνωση δεν επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε την κατηγορία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε