Κόσμος

Έπιασαν τρεις για την επίθεση με οξύ σε αγοράκι μόλις τριών ετών!

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο Λονδίνο για την επίθεση με οξύ το Σάββατο σε ένα αγοράκι μόλις τριών ετών στην πόλη Ουόρτσεστερ.

Το αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο ένα χέρι του, αφού δέχθηκε την επίθεση στο κατάστημα Bargains στο Ουόρτσεστερ της κεντρικής Αγγλίας και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. «Πλέον έχει πάρει εξιτήριο όμως δεν είναι ακόμη γνωστές οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του τραυματισμού του», ανακοίνωσε η αστυνομία. Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές την ώρα της επίθεσης. Η μητέρα του παιδιού κρατούσε το αγοράκι στην αγκαλιά της και φώναζε: «Τι έκαναν στο παιδί μου;»

acid

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει συλλάβει τρεις άνδρες ηλικίας 22, 25 και 26 ετών, με την υποψία ότι συνωμότησαν για να προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες. Ένας άλλος 39χρονος άνδρας παραμένει υπό κράτηση.

Στη Βρετανία παρατηρείται τον τελευταίο καιρό ραγδαία αύξηση των επιθέσεων με οξύ και η κυβέρνηση αναλαμβάνει δράση για να επιβάλει αυστηρότερους κανόνες στην πώληση τέτοιων ουσιών, κυρίως σε όσους είναι κάτω των 18 ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρέμεινε εγκλωβισμένος πίσω από καταρράκτη της Καλιφόρνια για 2 ημέρες: Δείτε βίντεο από τη δραματική διάσωσή του
Το ερμητικό νερό έσπασε το σχοινί του 46χρονου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε σπηλιά πίσω από τον καταρράκτη - «Πρόκειται για εκπληκτική ιστορία επιβίωσης»
Καταρράκτης
Στις 20:00 η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι - Το πρόγραμμα των σημερινών συναντήσεων στον Λευκό Οίκο
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα συναντήσει κατ' ιδίαν τον Ζελένσκι και στη συνέχεια θα συνομιλήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες που συνόδευσαν τον Ουκρανό πρόεδρο στην Ουάσινγκτον
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Γιατί ο Πούτιν έχει «εμμονή» με το Ντονμπάς: Ο ρόλος της περιοχής στον τερματισμό του πολέμου και το όραμα του Ρώσου
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσπαθεί να ελέγξει το Ντονμπάς από το 2014 - Η περιοχή υπήρξε το πεδίο των πιο αιματηρών μαχών του πολέμου και αποτελεί το κύριο επίκεντρο της επίθεσης της Ρωσίας
Βλάντιμιρ Πούτιν 2
Τραμπ πριν τη συνάντηση με Ζελένκι και Ευρωπαίους: «Δεν πρόκειται να ανακτηθεί η Κριμαία ούτε να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ»
Στις 20:00 η συνάντηση των 2 ηγετών - Τι ώρα θα ξεκινήσει η σύνοδος με τους Ευρωπαίους ηγέτες - Η πρώτη ανάρτηση του Ζελένσκι αφού έφτασε στις ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ / Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
5
Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ στο πλευρό του Ζελένσκι: Οι ελπίδες, οι πιέσεις και τα διαπραγματευτικά «όπλα» στη συνάντηση με τον Τραμπ
Ο Ζελένσκι αναμένεται να δεχτεί πιέσεις από τον Τραμπ να αποδεχτεί τη συμφωνία που πρότεινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή κατά τη συνάντησή τους στην Αλάσκα
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι 12