Κόσμος

Επίδειξη ισχύος από την Κίνα παρά την οικονομική κρίση

Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων η σημερινή. Μια από της χώρες με τους περισσότερους ηλικιωμένους είναι η Κίνα. Άλλωστε και αυτή από σήμερα πέρασε στο "γκρούπ" των ηλικιωμένων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Τι και αν υπάρχει οικονομική κρίση και πόσο μάλλον σε μια χώρα με δισεκατομμύρια κατοίκους αυτοί ξέρουν να το διασκεδάζουν.
 Τα 60 κερακια για την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας μπήκαν στην τούρτα.

Όπως συνηθίζεται σε αρκετά κουμουνιστικά κράτη η στρατιωτική παρέλαση είναι μαστ. Αρκετά εκατομμύρια γιούαν ξοδεύτηκαν για τον εντυπωσιασμό του πλήθους αλλά και της πολιτκής ηγεσίας.

Ο κινέζος πρόεδρος Χου Τζιντάο μπορεί να παρακολούθησε την παρέλαση από κοντά όμως και το τεράστιο πορτραίτο του σίγουρα δεν έμεινε παραπονεμένο. (φωτό πλάι). Ο ίδιος ο Τζιντάο εμφανίστηκε με το γνωστό καθηλοτικό βλέμμα, αναφέρουν τα ξένα ενημέρωσης, θέλοντας να δείξει την πηγμή και τη δύναμη που έχει στο στρατό της Κίνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρεις Αιγύπτιοι βρέθηκαν νεκροί στον ποταμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία - Είχαν πάει για μπάνιο την Κυριακή όταν εξαφανίστηκαν
Μέλη μιας ειδικής μονάδας της αστυνομίας εντόπισαν σήμερα δύο πτώματα στον ποταμό και λίγο αργότερα οι πυροσβέστες βρήκαν νεκρό και τον τρίτο άνδρα
ποταμός
Βρέθηκαν μετά από 74 χρόνια συντρίμμια του αεροπλάνου της Pan Am που είχε συντριβεί το 1952 στον Ατλαντικό
Λίγο μετά την απογείωσή του τέθηκαν εκτός λειτουργίας οι δύο κινητήρες της δεξιάς πλευράς και το αεροσκάφος συνετρίβη στον ωκεανό λίγα λεπτά αργότερα, 52 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
αεροπλάνο