Κόσμος

Επίθεση με όλμους στην Ουκρανία

Ουκρανικά στρατιωτικά φυλάκια δέχθηκαν πυρά που προέρχονταν από την πλευρά των ρωσικών συνόρων δύο φορές στη διάρκεια της νύχτας, ανακοίνωσαν σήμερα οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Στη σελίδα της στο Facebook, όπου η κυβέρνηση ενημερώνει για την εξέλιξη της “αντιτρομοκρατικής επιχείρησής” της παρουσιάζοντας αναλυτικά τις μάχες στην ανατολική Ουκρανία, ο στρατός ανακοίνωσε ότι ουκρανικά στρατιωτικά φυλάκια αποτέλεσαν δύο φορές στόχο επιθέσεων με όλμους από τα ρωσικά σύνορα.

Πυρά ερρίφθησαν εναντίον των ουκρανικών θέσεων αμέσως μετά τα μεσάνυχτα και εκ νέου γύρω στις 02.00 τοπική ώρα, σύμφωνα με το στρατό.

Διαβάστε επίσης:
Ποροσένκο προς ΟΗΕ: “Χαρακτηρίστε τους αντάρτες τρομοκράτες”

Boeing: Πολιτικό “πινγκ-πονγκ” ευθυνών στις “πλάτες” των θυμάτων – Οι απαιτήσεις Πούτιν κι οι… πύραυλοι των αυτονομιστών

“Λουτρό αίματος” στη Γάζα – Τους 333 έφτασαν οι νεκροί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Εξετάζει αποκλιμάκωση του πολέμου και μεταφορά της ευθύνης για το Στενά του Ορμούζ σε άλλες χώρες
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς εξετάζουμε τη σταδιακή ολοκλήρωση των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν»
Ντόναλντ Τραμπ
Η Μέση Ανατολή στις φλόγες: Ο Τραμπ μιλάει για αποκλιμάκωση χωρίς «κατάπαυση του πυρός» και ετοιμάζεται να στείλει χερσαίες δυνάμεις
Οι ΗΠΑ φέρονται έτοιμες να κάνουν κατάληψη στο νησί Χαργκ για να πιέσουν το Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ - Η Τεχεράνη απαντά με πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ και με επανεμφάνιση του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Λίβανος