Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εστία κορονοϊού ο Λευκός Οίκος: Νόσησαν άλλα δύο μέλη του προσωπικού του Τραμπ

Τραμπ

Ακόμα δύο μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου διαγνώστηκαν με την COVID-19, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, μία ημέρα μετά την επιστροφή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, αφότου νοσηλεύτηκε έχοντας προσβληθεί με την εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια.

Ένας από τους ακολούθους του Τραμπ, ενεργό μέλος του αμερικανικού στρατού που ταξίδεψε με τον πρόεδρο την περασμένη εβδομάδα, βρέθηκε θετικός στην νόσο, ανέφερε στο Twitter ένας ρεπόρτερ του Bloomberg News, επικαλούμενος ανώνυμες πηγές.

Το Bloomberg και άλλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τόνισαν επίσης ότι ένας στρατιωτικός βοηθός του Τραμπ έχει COVID-19.

Είναι άγνωστο -μάλλον απίθανο- αν τα μέλη του Λευκού Οίκου που νόσησαν θα έχουν τη φροντίδα του Ντόναλντ Τραμπ.

Άλλωστε κατά τον ίδιο δεν συντρέχει λόγος, αφού ο κορονοϊός είναι μια… απλή γριπούλα.

click4more: Twitter και facebook κατέβασαν την ανάρτηση Τραμπ που έλεγε ότι ο κορονοϊός είναι σαν την γρίπη!

«Η εποχή της γρίπης έρχεται! Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο, μερικές φορές πάνω από 100.000 και παρά την ύπαρξη εμβολίου, πεθαίνουν από την Γρίπη. Θα κλείσουμε την χώρα μας; Όχι, μάθαμε να ζούμε με αυτήν, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με τον Covid, σε πολλούς πληθυσμούς πολύ λιγότερο θανατηφόρος», έγραψε σε ένα από τα πάμπολλα tweet του ο Τραμπ.

Με άλλα λόγια ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος νόσησε με κορονοϊό είναι αμετανόητος και με τα λόγια του αναμένεται να πάρει στον λαιμό του και άλλους αμερικανούς, δείχνοντας ότι είναι άτρωτος. 

Πηγή: Με πληροφορίες από Reuters / ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις