Κόσμος

Έτοιμη να ψηφίσει την είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ είναι η Σλοβενία

Μετά την Ελλάδα, η Σλοβενία θα είναι η δεύτερη χώρα που θα ψηφίσει την προσχώρηση της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Σλοβένος πρωθυπουργός, Mάριαν Σάρετζ ο οποίος δήλωσε πως «Η Σλοβενία θα είναι η δεύτερη χώρα μετά την Ελλάδα που θα προχωρήσει στην επικύρωση του πρωτοκόλλου προσχώρησης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ».

Ο κ. Σάρετζ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής της ΠΓΔΜ, Ταλάλ Τζαφέρι και  εξέφρασε την πεποίθησή ότι «θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην οικοδόμηση των ευρωπαϊκών αξιών στη Βόρεια Μακεδονία που θα εγγυώνται μια καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες της χώρας καθώς και την ασφάλεια των ξένων επενδύσεων, ενισχύοντας έτσι την οικονομία στη χώρα».

Ο Σλοβένος πρωθυπουργός χαιρέτισε την επικύρωση της συμφωνίας της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα και τόνισε ότι αποτελεί θετικό παράδειγμα για την επίτευξη κοινών λύσεων μέσω διαλόγου, που θα ωφελήσει όλες τις χώρες της περιοχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1