Κόσμος

Έτσι έπεσε το ρωσικό αεροπλάνο στη Συρία [vid]

Εικόνες από τη συντριβή του ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους στην αεροπορική βάση Χμεϊμίμ στη Συρία. Έπεσε ενώ επιχειρούσε να προσγειωθεί, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι 32 επιβαίνοντες.

Στις εικόνες φαίνεται το ρωσικό αεροπλάνο να πέφτει στην προσπάθειά του να προσγειωθεί και φλόγες να υψώνονται στον ουρανό.

Το ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, συνετρίβη περίπου στις 15.00 (ώρα Μόσχας) ενώ επιχειρούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χμεϊμίμ.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 26 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, η αιτία της συντριβής μπορεί να είναι τεχνική βλάβη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από τον τόπο του δυστυχήματος το αεροσκάφος δεν δέχθηκε πυρά”.

Το Ρωσικό Υπουργείο στην τελευταία του ανακοίνωση αναφέρει ότι όλοι οι επιβαίνοντες που σκοτώθηκαν ήταν στρατιωτικοί.

https://www.youtube.com/watch?v=6mxIuUGfER4

Πηγή: Cumhuriyet

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζελένσκι καταγγέλλει ρωσική επιδρομή που διέκοψε την ηλεκτροδότηση του Τσερνόμπιλ: «Αυξάνεται ο κίνδυνος πυρηνικού ατυχήματος»
Ανησυχία και για τη Ζαπορίζια, τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης - Θρήνος στην Τσερνετσίνα για τον χαμό της 4μελης οικογένειας - Έγκυος σε δίδυμα η αδικοχαμένη μητέρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Οι ισραηλινές δυνάμεις αναχαίτισαν το ελληνικό σκάφος «Οξυγόνο» στα ανοιχτά της Γάζας - Καταγγελία για απαγωγές των μελών της αποστολής
Το «Οξυγόνο» δέχθηκε αναχαίτιση από τις ισραηλινές δυνάμεις στις 06:30 το πρωί - Στο σκάφος επέβαινε και η Πέτη Πέρκα, βουλευτής της Νέας Αριστεράς
Η στιγμή που Ισραηλινοί μπαίνουν στο ελληνικό σκάφος
36
Πέθανε η Τζέιν Γκούντολ σε ηλικία 91 ετών, η μεγάλη επιστήμονας που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τους χιμπατζήδες
Η διάσημη Βρετανίδα επιστήμονας, παγκόσμια μορφή της εθολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, πέθανε από φυσικά αίτια στην Καλιφόρνια, όπως ανακοίνωσε το ινστιτούτο της στο Instagram
Η Τζέιν Γκούντολ 1