Κόσμος

Έβαλαν φωτιά σε άστεγο στο Βερολίνο – Η αστυνομία έδωσε τις φωτογραφιές των υπόπτων

Τις φωτογραφίες επτά υπόπτων για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστέγου σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο, έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι ύποπτοι έφυγαν από το σημείο με τρένο, αμέσως μετά το περιστατικό. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως απόπειρα ανθρωποκτονίας, παρότι ο άστεγος άνδρας σώθηκε με τη βοήθεια περαστικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μετρό στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια του χειμώνα προσφέρει τους χώρους του για την προφύλαξη των αστέγων από το κρύο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ