Κόσμος

Φειδίας Παναγιώτου – Σάλος με βίντεο στο οποίο λέει σε Τουρκοκύπριο influencer: «Μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και να σε μισώ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που ανέβασε ο Ελληνοκύπριος Ευρωβουλευτής και youtuber  Φειδίας Παναγιώτου και τα όσα ακούγεται να λέει για την Κύπρο, μαζί με έναν Τουρκοκύπριο influencer, τον Ibrahim Beycanli γνωστό ως Urban_Cypriot.

Στο βίντεο, εμφανίζονται να συναντιούνται οι δυο τους και να μιλούν για την Κύπρο. Μεταξύ άλλων, ο Ελληνοκύπριος Ευρωβουλευτής, ακούγεται να λέει στον Τουρκοκύπριο influencer:

«Σε αυτή την πλευρά, μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και με έχουν χειραγωγήσει να σε μισώ και εγώ».

Πολλοί θυμήθηκαν μάλιστα, ότι σήμερα (14/8/24) που ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο, είναι η μέρα που το 1996 δολοφονήθηκε ο Σολωμός Σολωμού από Τούρκο έποικο υπουργό του ψευδοκράτους, την ημέρα της κηδείας του δολοφονηθέντος εξαδέρφου του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο. Μία ημέρα μνήμης, της κατάληψης της Αμμοχώστου.

tweet twiit

Κάποιοι χαρακτηρίζουν τον ευρωβουλευτή «επικίνδυνο» για την Κύπρο, ενώ αρκετοί άλλοι τον… «στολίζουν» με «γαλλικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο νοροϊός είναι ο πιο εύκολα μεταδιδόμενος ιός» λέει ο Γκίκας Μαγιορκίνης για το κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται σε καραντίνα με κρούσματα γαστρεντερίτιδας
«Είναι ένας ιός ο που αν μπει σε ένα μέρος, τους μολύνει όλους με προβλήματα γαστρεντερίτιδας, με διάρροιες και εμέτους. Τα κοινά αντισηπτικά δεν τον προλαμβάνουν, χρειάζεται πλύσιμο χεριών»
Το κρουαζιερόπλοιο Ambassador Cruise Line
Αγκάθι το ζήτημα της Ταϊβάν: Η σκληρή προειδοποίηση Σι σε Τραμπ – Το ζήτημα μπορεί να μας φέρει σε σύγκρουση
Παρά το μήνυμα συνεργασίας που έστειλαν στις εναρκτήριες δηλώσεις τους, ο Κινέζος πρόεδρος έδειξε τις «κόκκινες γραμμές» του - Η θέση της Κίνας και των ΗΠΑ για την Ταϊβάν
Σι Τζινπίνγκ τον Ντόναλντ Τραμπ