Κόσμος

“Φοράω εσώρουχα από την δεκαετία του ’60!”

Θέλοντας να αντικρούσει όσους τον κατηγορούν ότι δωροδοκείτο με μεγάλα ποσά για να διάγει πολυτελή βίο, ο Μπο Σιλάι πρώην μέλος του πολιτικού γραφείου της κεντρικής επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας δήλωσε σήμερα στο δικαστήριο ότι φορά τα ίδια μακριά εσώρουχα που έχει από τη δεκαετία του 1960.

“Προσωπικά, δεν δίνω καμιά σημασία στην ενδυματολογική μου εμφάνιση. Τα μακριά σώβρακα που φορώ σήμερα ήταν δώρο της μητέρας μου από την δεκαετία του 1960”, δήλωσε ο Σιλάι που θεωρείτο ανερχόμενος αστέρας της κινεζικής ηγεσίας μέχρι να πέσει σε δυσμένεια κατηγορούμενος για εκτεταμένη διαφθορά.

Ο 64χρονος χαρισματικός Σιλάι που ήταν γνωστός για τα κομψά και επιμελημένα κοστούμια του, δήλωσε σήμερα ότι δεν φορά ακριβές φίρμες.

“Σας δηλώνω ότι το κοστούμι που φορώ σήμερα, όπως και όλα όσα έχω στη ντουλάπα μου ράφτηκαν όλα σε μικρό ραφείο της συνοικίας Σιντζίν της στην Νταλιάν”, είπε ο πρώην πολιτικός επικαλούμενος την πόλη της οποίας είχε τη διοίκηση τη δεκαετία του 2000.

Το σκάνδαλο γύρω από τον Μπο Σιλάι και η δίκη του έριξαν φως στα ήθη μιας κομμουνιστικής νομενκλατούρας που απολαμβάνει μια ζωή με πολυτελείς επαύλεις, ταξίδια με ιδιωτικά τζετ και σαφάρι στην Αφρική.

Η δίκη του Σιλάι για διαφθορά ολοκληρώθηκε σήμερα και η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί σε χρόνο που δεν έχει ορισθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δηλητηρίαζε την μητριά του ο γιος του Μπο Σιλάι;

 

Φρίκη! Έχουν το γιο τους σε πέτρινο κλουβί εδώ και 30 χρόνια – ΦΩΤΟ

Σκηνές πανικού: Κύμα 20 μέτρων τραυματίζει 30 ανθρώπους (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Εκπαίδευση αποκεφαλισμών! Στο στρατό της Κίνας – ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ταραχοποιός και στασιαστής» ο Άλεξ Πρέτι λέει ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το νέο βίντεο με τον άτυχο νοσηλευτή
Με νέα ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στο Truth Social σε ένα βίντεο που έδειχνε τον Πρέτι, 11 ημέρες πριν από τον θάνατό του, να αντιστέκεται στη διάρκεια σύλληψης στη Μινεάπολη
Ο 37χρονος Άλεξ Πρέτι που δολοφονήθηκε στη Μινεάπολη
«Αν τολμάς, έλα στο Κίεβο», το μήνυμα Ζελένσκι στον Πούτιν μετά το κάλεσμα να πάει στη Μόσχα
Ο Ουκρανός πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι παραμένει ανοιχτός σε «οποιαδήποτε μορφή» συνάντησης σε επίπεδο κορυφής, απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο αυτή να πραγματοποιηθεί στη Μόσχα
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
Άντρας ντυμένος Μπάτμαν διαμαρτυρύθηκε σε δημοτικό συμβούλιο για τη βία της ICE: «Κάντε κάτι»
«Μπορεί κάποιος από εσάς να πάει σπίτι του και να πει στα παιδιά του ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να προστατεύσει τους συμμαθητές τους, να προστατεύσει τους παππούδες τους;» - Δείτε το βίντεο
Άντρας ντυμένος Μπάτμαν διαμαρτυρύθηκε σε δημοτικό συμβούλιο για τη βία της ICE
ΝΥΤ: O Τραμπ ζυγίζει τις στρατιωτικές επιλογές για το Ιράν – Επέμβαση όπως στη Βενεζουέλα και χτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
Και όλα αυτά την ώρα που ο Λευκός Οίκος διαμηνύει ότι η Ουάσιγκτον παραμένει ανοιχτή σε διπλωματική λύση αλλά προειδοποιεί πως «ο χρόνος τελειώνει»
Ντόναλντ Τραμπ