Κόσμος

Φωτιά σε αντιπροσωπεία της Tesla στη Ρώμη – Κάηκαν ολοσχερώς 17 αυτοκίνητα

Πριν από μια εβδομάδα σε μια άλλη αντιπροσωπεία στο βόρειο τμήμα στη Ρώμη έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφούν 30 αυτοκίνητα Tesla

Τουλάχιστον 17 αυτοκίνητα Tesla καταστράφηκαν από την φωτιά που ξέσπασε σε αντιπροσωπεία στη Ρώμη το πρωί της Δευτέρας (31/03/2025).

Στην αντιπροσωπεία της Tesla δεν υπήρχαν εργαζόμενοι όταν ξέσπασε η φωτιά και δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ η Πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο δεν αποκλείει τον εμπρησμό.

Σύμφωνα με το CNN η φωτιά έρχεται μετά από μια σειρά απο αναφορές σε όλη την Ιταλία για βανδαλισμούς αυτοκινήτων Tesla, με συνθήματα κατά του Έλον Μασκ και του Ντόναλντ Τραμπ.

Πριν από μια εβδομάδα σε μια άλλη αντιπροσωπεία στο βόρειο τμήμα στη Ρώμη έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφούν 30 αυτοκίνητα Tesla.

Επίσης στη γειρονία Γκαρμπατέλα της Ρώμης, στην οποία μεγάλωσε και η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, βανδαλίστηκαν Tesla.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γαλλία: Παγώνει ο Λεκορνί τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος
Αντιμέτωπος με την απειλή πρότασης μομφής, ο πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκορνί ανακοίνωσε την αναστολή της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού του 2023 έως τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκορνί
Ανανεώθηκε πριν 8 λεπτά