Κόσμος

Φωτογραφική μηχανή που λειτουργεί… αυτόνομα

Η συσκευή, κατασκευής της βρετανικής εταιρίας OMG, θα πωλείται έναντι 650 δολαρίων, ενώ μελλοντικά αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία.

Μια επαναστατική φωτογραφική μηχανή που αποφασίζει η ίδια πότε θα φωτογραφίσει θα αρχίσει να πωλείται τον Νοέμβριο στη Βρετανία.

Η συσκευή που αποκαλείται “the Autographer”, χρησιμοποιεί πέντε ενσωματωμένους αισθητήρες και λογισμικό που έχει κατασκευάσει η Microsoft και επιλέγει η ίδια την καλύτερη στιγμή για να απαθανατίσει ό,τι προτιμάει χωρίς την παρέμβαση του χρήστη της.

Οι υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που μπορεί να φτάσουν και τις 2.000 την ημέρα μπορεί μετά να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα οπτικό αρχείο μιας εκδήλωσης όπως για παράδειγμα ένα πάρτι, ένα μουσικό φεστιβάλ, ακόμη και μια ημέρα από τη ζωή του ιδιοκτήτη της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα