Κόσμος

Φρέντι Μπελέρης: Εξάωρη άδεια για τη φυλακή για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιά του

Εξάωρη άδεια από τη φυλακή δίνεται στον Φρέντι Μπελέρη, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του, η οποία τελείται σήμερα στις 14:30 στη Χειμάρρα.

Η δίκη του Φρέντι Μπελέρη θα συνεχιστεί στις 10 Ιανουαρίου, την ώρα που τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναδεικνύουν ένα διάτρητο κατηγορητήριο από την πλευρά των αλβανικών αρχών. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, να καταθέσουν επιπλέον μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Την ώρα που οι αλβανικές αρχές και ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα συνεχίζουν να παλινωδούν, χωρίς να δείχνουν έμπρακτη διάθεση ούτε για την εύλογη αντικατάσταση του ηττημένου δημάρχου Χειμάρρας Γκέργκι Γκόργκο, η ποινική δίκη του Φρέντι Μπελέρη συνεχίζεται, με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να αναδεικνύουν ένα διάτρητο κατηγορητήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Αναζητείται και δεύτερος ύποπτος για την επίθεση με 2 νεκρούς
Η ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στην πανεπιστημιούπολη παραμένει άγνωστη παρότι έχει προσφερθεί αμοιβή 50.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του
Φωτογραφίες των δύο θυμάτων, Mukhammad Aziz Umurzokov και Ella Cook, ανάμεσα σε λουλούδια και κεριά στο Πανεπιστήμιο Brown στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ