Κόσμος

Φρίκη και οργή! Πυρπόλησε και έκαψε ζωντανό έναν άστεγο πατέρα – Video σοκ

- Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει κάθε στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας
- Ο δράστης με έναν κουβά στα χέρια πλησιάζει τον 45χρονο άστεγο
- Τον περιλούζει με υγρό και του βάζει φωτιά
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Μόλις πριν από μερικούς μήνες όλος ο κόσμος παρακολουθούσε άφωνος τη στιγμή που ένας μετανάστης είχε αφεθεί να πνιγεί στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας. Αυτή τη φορά, ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό έρχεται να βάλει την Ιταλία στο κέντρο της κακής δημοσιότητας: η εν ψυχρώ δολοφονία ενός άστεγου άνδρα στο Παλέρμο.

Βράδυ Παρασκευής (10.03.2017) και ο άτυχος 45χρονος Μαρτσέλο Τσιμίνο κοιμάται σε χώρο φιλοξενίας αστέγων ιδιοκτησίας των καθολικών καπουτσίνων μοναχών. Δυο κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που ένας άνδρας, που φορά μαύρα ρούχα, κουκούλα και έχει καλύψει το πρόσωπό του με μάσκα του σκι για να μην καταγραφούν τα χαρακτηριστικά του, πλησιάζει τον άστεγο.

Στα χέρια του κρατά έναν λευκό κουβά. Πλησιάζει το στρώμα του 45χρονου και του ρίχνει το εύφλεκτο υγρό, βενζίνη σύμφωνα με πληροφορίες. Ο άτυχος άνδρας ξυπνά, αλλά πριν καλά καλά προλάβει να καταλάβει τι έχει συμβεί, ο δράστης τον πλησιάζει ξανά και του βάζει φωτιά.

Στα πλάνα φαίνεται να φεύγει από το σημείο και να έχουν αρπάξει και τα δικά του ρούχα φωτιά!

Δείτε το σοκαριστικό video – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Οι πυροσβέστες έσπευσαν αμέσως στο σημείο στο οποίο ο άστεγος πυρπολήθηκε, μαζί με ασθενοφόρα του πλησιέστερου νοσοκομείου, αλλά το πτώμα του είχε ήδη απανθρακωθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιταλική η αστυνομία ανακρίνει κάποιους υπόπτους, άτομα με τα οποία ο Μαρτσέλο Τσιμίνο φέρεται να είχε λογομαχήσει το απόγευμα πριν από τη δολοφονία του.

«Δεν το άξιζε αυτό ο πατέρας μου» δήλωσε η κόρη του, που κλήθηκε να πάει στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο πατέρας της. Και γεμάτη οργή ζήτησε να πάθουν το ίδιο οι δολοφόνοι του.

Ο Μαρτσέλο Τσιμίνο δούλευε κάποτε ως υδραυλικός. Πριν από τρία χρόνια χώρισε από τη γυναίκα του και ενώ έχει σπίτι στο χωριό Σάντα Ροζαλία, είχε αποφασίσει, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, να ζει στο δρόμο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και corriere.it

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου καλεί τους πολίτες της Τεχεράνης να την εγκαταλείψουν – «Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο χώρο της»
«Ο στόχος είναι διπλός: Να εξολοθρεύσουμε την πυρηνική απειλή και να εξολοθρεύσουμε την πυραυλική απειλή» δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε αεροπορική βάση στο Ισραήλ
Ανανεώθηκε πριν 8 λεπτά
8
Συνάντηση του Πάπα Λέοντα με τον Αλ Πατσίνο και τον παραγωγό της ταινίας «Maserati: The Brothers» στο Βατικανό
Ο σπουδαίος ηθοποιός βρέθηκε στην Ιταλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας, της οποίας το καστ αποτελείται επίσης από τους Άντονι Χόπκινς, Άντι Γκαρσία, Τζέσικα Άλμπα, Μισέλ Μορόνε και Σαλβατόρε Εσπόζιτο
Αλ Πατσίνο και Πάπας Λέων