Κόσμος

Φρίκη! Τον περιέλουσε με βενζίνη και τον έκαψε ζωντανό [pics, vids]

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 29χρονος οδηγός λεωφορείου Manmeet Alisher. Ένας από τους επιβάτες τον περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και του έβαλε φωτιά.

Οι αρχές στο Brisbane συνέλαβαν τον 48χρονο, σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν εμφανή κίνητρα για τη φριχτή δολοφονία. Το λεωφορείο βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο στη Moorooka όταν στις 9 το πρωί ο 29χρονος οδηγός σταμάτησε σε στάση να πάρει 3 ακόμα επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ο 48χρονος δολοφόνος του.

Ένας οδηγός ταξί κατάφερε να ανοίξει την πίσω πόρτα του λεωφορείου για να καταφέρουν να βγουν οι 6 τρομοκρατημένοι επιβάτες, μεταξύ των οοποίων και 3 παιδιά, από την πύρινη κόλαση. Μετά την έκρηξη στο μπροστινό τμήμα του λεωφορείου, ο οδηγός ταξί δήλωσε πως είδε τον 29χρονο οδηγό να τρέχει έξω με τις φλόγες να τον έχουν καλύψει από την κορυφή ως τα νύχια.

“Οι επιβάτες χτυπούσαν το παράθυρο και μου φώναζαν να τους ανοίξω”, δήλωσε ο Aguek Nyok. Προσπαθούσαν απεγνωσμένα να ανοίξουν την πόρτα, καθώς το μπροστινό τμήμα του λεωφορείου είχε τυλιχθεί στις φλόγες. “Ακόμα και όταν άνοιξε η πόρτα ήταν απίστευτα η θερμότητα εκεί μέσα”. Ο δράστης, όπως δήλωσε, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατέβηκε από το λεωφορείο έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα και φαινόταν κλονισμένος.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι