Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Φρικτή δολοφονία 18χρονης από τον σύντροφό της: Τα τραύματα θύμιζαν ταινία τρόμου

Φρικτή δολοφονία 18χρονης από τον σύντροφό της: Τα τραύματα θύμιζαν ταινία τρόμου

Ήταν 18 ετών όταν η Colleen Ford πέθανε στα χέρια του φίλου της Rodney Kevin Corbett από 172 τραύματα σε όλο της το σώμα.

Η Colleen βρέθηκε εγκεφαλικά νεκρή στο σπίτι του στο Perth τον Οκτώβριο του 2013, με τις αρχές να τον βρίσκουν να καθαρίζει το σπίτι και να βάζει πλυντήριο όταν μετέφεραν την άτυχη κοπέλα βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί μεγάλη ποσότητα αίματος, καθώς και μαχαίρια, ένα τσεκούρι, ξύλα, κλαδευτήρι, ελβετικός σουγιάς και σφυριά.

Η νεκροψία αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές φρίκης και πόνου που έζησε στα χέρια του. Είχε 41 τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό. Ήταν μάλιστα τόσο δυνατά που προκάλεσαν θρόμβο 25-30 γραμμαρίων.

Έφερε 30 τραύματα στο αριστερό της χέρι, 32 στο δεξί της χέρι, 19 στο αριστερό της πόδι, 11 στο δεξί της πόδι, 29 στην κοιλιακή χώρα και 10 στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων.

Οι δικηγόροι του ανέφεραν πως η νεαρή κοπέλα είχε ήδη φτάσει χτυπημένη σπίτι του, χωρίς να αποφεύγει την καταδίκη για το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Δύο μήνες νωρίτερα είχε χάσει το παιδί της αφού τη γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο στομάχι ενώ ήταν 4 μηνών έγκυος.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ruby Hayden είπε ότι της είχε υποσχεθεί να τον αφήσει μετά το βίαιο περιστατικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης από το οποίο έχασε το μωρό της.

“Ήμουν θυμωμένη μαζί της γι’ αυτό. Θα μπορούσε να το έχει κάνει. Ήταν όλη μου η ζωή, ήταν το μωρό μου”, σημείωσε.

Τα 3 χρόνια σχέσης τους είχαν σημαδευτεί από τη βία και τη χρήση ναρκωτικών, με τη μητέρα της να αναφέρει πως τον αγαπούσε και τον μισούσε παράλληλα.

Σε κρυφά τηλεφωνήματα της έλεγε πως δεν ήθελε να είναι μαζί του ενώ χώριζαν και τα έβρισκαν συνέχεια.

Είχε υποσχεθεί να τον αφήσει πριν από 2 χρόνια, να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά και να βρει δουλειά.

Όμως κάθε φορά που προσπαθούσε να τον αφήσει, έβρισκε τον τρόπο και την έπειθε να γυρίσει πίσω.

“Ήταν ενθουσιώδης και όμορφη κοπέλα με πολλούς τρόπους. Πάντα έλεγε ότι ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά”, σημείωσε ο αδερφός της Danny Ford στο The Australian.

Η ποινή του Rodney Kevin Corbett θα ανακοινωθεί στις 6 Αυγούστου, με τον κατηγορούμενο να είναι η πρώτη φορά που δακρύζει κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας του στη 12ήμερη δίκη.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε