Κόσμος

Φριχτό ατύχημα για τη Lindsay Lohan! Έχασε το μισό της δάχτυλο [pic]

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η 30χρονη ηθοποιός Lindsay Lohan που έχασε το μισό της δάχτυλο ενώ βρισκόταν σε σκάφος ανοιχτά της Τουρκίας.

Η LiLo προσπαθώντας να σηκώσει την άγκυρα έπεσε στη θάλασσα, με το χέρι της να μπλέκεται και να κόβεται το δάχτυλό της. Οι φίλοι της τη μετέφεραν επείγοντα, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του δαχτύλου της.

Η Lindsay Lohan ενημέρωσε τους θαυμαστές της με αναρτήσεις της σε Instagram και Twitter. “Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα έπρεπε να προσπαθήσω να βοηθήσω να δέσω το σκάφος. Έχασα το μισό μου δάχτυλο”.

 

 

Ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο όπου ακούγεται να κλαίει. “Αυτό είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου να δέσω το σκάφος μόνη μου. Έχω χάσει σχεδόν το δάχτυλό μου από την άγκυρα. Έχασα το μισό μου δάχτυλο. Ευτυχώς το βρήκαμε και μου το κόλλησαν οι γιατροί. Πονάει τόσο πολύ”.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αεροσκάφη της Βρετανικής βασιλικής πολεμικής αεροπορίας σε 12ωρη περιπολία στα ρωσικά σύνορα - Στην αποστολή συμμετείχαν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
Το Λονδίνο επιβεβαίωσε πως η επιχείρηση ακολούθησε τις διεισδύσεις στους εναέριους χώρους κρατών μελών του ΝΑΤΟ, μεταξύ άλλων της Πολωνίας, της Ρουμανίας και της Εσθονίας
Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-35C πετάει με μεγάλη ταχύτητα