Κόσμος

Φριχτός θάνατος για 4χρονο αγγελούδι – Την έδεναν με μονωτική ταινία στο κρεβάτι

Τραγική κατάληξη για ένα 4χρονο κοριτσάκι είχαν τα βασανιστήρια στα οποία το υπέβαλλαν οι γονείς του.

Η Kelly Ballinger και ο 34χρονος Matthew Longenecker κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού μετά τον φριχτό θάνατο της 4χρονης κορούλας της 33χρονης. Τύλιγαν το 4χρονο κοριτσάκι τους με κουβέρτες και το έδεναν με μονωτική ταινία στο κρεβάτι του έως ότου τελικά κατέληξε από τα απάνθρωπα βασανιστήρια.

Ήταν την Κυριακή που οι αρχές δέχτηκαν την κλήση του ζευγαριού επειδή η ανήλικη δεν ανέπνεε. Όταν έφτασαν οι διασώστες της έκαναν CPR για μια ώρα πριν τελικά κηρύξουν την D.T. νεκρή. Το σώμα της μικρής D.T. ήταν γεμάτο μελανιές και φάνηκε να υπέφερε από σοβαρό τραύμα σύμφωνα με ερευνητή, με τους γιατρούς να αποδίδουν τον θάνατό της σε ανθρωποκτονία.

Η 33χρονη και τα 3 της παιδιά έμεναν στο σπίτι της μητέρας της, με τη μητέρα του συντρόφου της να είναι αυτή που κάλεσε τα ξημερώματα τις αρχές. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης το ζευγάρι ομολόγησε ότι τύλιγε την 4χρονη με κουβέρτες και την έδενε με μονωτική ταινία στο κρεβάτι της τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Μηνύματα που βρέθηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα επιβεβαίωσαν τα όσα παραδέχτηκαν στις αρχές, με το ζευγάρι να παραδέχεται πως η 4χρονη έμενε ακίνητη όλη νύχτα μέχρι που την ξέδεναν το επόμενο κάθε φορά πρωινό.

Τη μοιραία νύχτα, όπως αποκάλυψε η 33χρονη μητέρα, είχαν καλύψει και το πρόσωπο του 4χρονου κοριτσιού, με τις υπηρεσίες προστασίας παιδιών να παίρνουν υπό τη φροντίδα τους τα άλλα δύο της παιδιά.

Πηγή: People

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου
Το παρασκήνιο της σύλληψης Μαδούρο σύμφωνα με την Washington Post: Το γνώριζε το Βατικανό, αρνήθηκε το καταφύγιο Πούτιν
Ο Μαδούρο δεν «έπιασε τα μηνύματα» Τραμπ να αυτοεξοριστεί από την Βενεζουέλα - Γιατί προτιμήθηκε για την επόμενη ημέρα η Ροντρίγκες που δεν είχε ιδέα για τον σχέδιο των ΗΠΑ
Ο συλληφθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο φτάνει στο ελικοδρόμιο του κέντρου του Μανχάταν, καθώς κατευθύνεται προς το δικαστήριο Daniel Patrick Manhattan των Ηνωμένων Πολιτειών
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα