Κόσμος

Γαλλία: Ασφυκτικά γεμάτες οι ΜΕΘ – 34.895 κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο

Ο αριθμός των ασθενών με κορονοϊό που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στη Γαλλία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, εξακολουθεί να αυξάνεται. Μέχρι σήμερα η χώρα θρηνεί σχεδόν 100.000 νεκρούς εξαιτίας της πανδημίας, ενώ σήμερα εισήλθε στην 8η μέρα του lockdown.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των υγειονομικών αρχών της Γαλλίας, 5.838 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ενώ χθες οι ασθενείς ήταν 5.769. Επίσης, το τελευταίο 24ωρο στη χώρα καταγράφηκαν 34.895 νέες μολύνσεις. 

Από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, σχεδόν 100.000 άνθρωποι στη Γαλλία έχουν χάσει τη ζωή τους από κορονοϊό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Βρετανία: Γόνος πλούσιας οικογένειας δολοφόνησε την σύντροφό του με κουζινομάχαιρο – Την κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε πρώτη
Ο 26χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η 31χρονη σύντροφός του του επιτέθηκε πρώτη με κουζινομάχαιρο ενώ φαινόταν «τρελή», «παράφρων» και «δαιμονισμένη»
Ο πλούσιος 26χρονος που κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της συντρόφου του