Κόσμος

Γαλλία: Εκρήξεις σε πολυώροφη πολυκατοικία στο Παρίσι – Σταμάτησαν τα δρομολόγια του τραμ και του μετρό

Εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίτερα την Τρίτη (17.09.2024) σε πολυώροφο κτίριο στο Παρίσι. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στο Παρίσι λόγω ισχυρών εκρήξεων σε πολυώροφο κτίριο στο 13ο δημοτικό διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το περιστατικό αποδίδεται σε εκρήξεις φιαλών υγραερίου στην ταράτσα εξαώροφου κτιρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, παρά μόνο για υλικές ζημιές.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον τόπο της έκρηξης, ενώ για λόγους ασφαλείας διακόπηκαν προσωρινά τα δρομολόγια του τραμ και του μετρό στην περιοχή Πορτ ντ’ Ιβρί.

PARIS FIRE REUTERS

PARIS FIRE REUTERS

PARIS FIRE REUTERS

PARIS FIRE REUTERS

PARIS FIRE REUTERS

Βίντεο που δημοσιεύονται σε γαλλικά ΜΜΕ καταγράφουν τη στιγμή των εκρήξεων που συγκλόνισαν τη συγκεκριμένη συνοικία του Παρισιού και έγιναν αισθητές σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων.

πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ και Parisienφωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
O Ντόναλντ Τραμπ μιλά για τη «Χρυσή Εποχή της Μέσης Ανατολής» μετά την εκεχειρία, αλλά θα πληρώσει ακριβά τον πόλεμο που ξεκίνησε
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τα ξημερώματα την απόφαση για εκεχειρία χωρίς πομπώδεις θριαμβολογίες, αλλά δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι πρόκειται για νίκη των ΗΠΑ - «Θα βγουν πολλά λεφτά»
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δεν πάτησε το «κουμπί» κατά του Ιράν, ανέστειλε για δύο εβδομάδες τις επιθέσεις, δεκτό το σχέδιο του Πακιστάν για παράταση στο τελεσίγραφο
Ο Τραμπ «παγώνει» τους βομβαρδισμούς κατά του Ιράν με τον όρο να ανοίξουν, άμεσα, τα Στενά του Ορμούζ - Τη συμφωνία εκεχειρίας αποδέχθηκε και ο Νετανιάχου - Την Παρασκευή στο Ισλαμαμπάντ αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις
Ντόναλντ Τραμπ