Κόσμος

Γαλλία: Έρευνα της εισαγγελίας για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Γαλλία θρηνεί χιλιάδες θύματα από την πανδημία του κορονοϊού και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για τη διαχείριση από τις αρχές της επιδημίας του νέου κορονοϊού, προκειμένου να καθορίσει εάν ενδεχομένως διαπράχθηκαν αξιόποινες πράξεις.

Ο εισαγγελέας επισήμανε, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι το δικαστήριο έχει δεχθεί 62 καταγγελίες σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης από οργανισμούς του δημοσίου, περιλαμβανομένων των υπουργείων, των τοπικών αρχών και των οίκων ευγηρίας.

Στη Γαλλία, 29.209 άνθρωποι πέθαναν έχοντας προσβληθεί από τη νόσο Covid-19, ενώ οι αρχές έχουν καταγράψει 154.188 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο
Σκάνδαλο στην JP Morgan: Στέλεχος κατηγορεί συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση – Στην αντεπίθεση η 37χρονη, «μου κατέστρεψε τη ζωή»
Η Λόρνα Χαϊντίνι κατηγορεί τον Τσιράγιου Ράνα ότι επινόησε τις κατηγορίες κατά τις οποίες τον έκανε «σκλάβο του σεξ» παρενοχλώντας, κακοποιώντας και ναρκώνοντάς τον
JP Morgan