Κόσμος

Γαλλία: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη στο Ωμπερβιλιέ βόρεια από το Παρίσι

Μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη της βιομηχανικής ζώνης στην περιοχή Ωμπερβιλιέ, βόρεια από το Παρίσι, με τις Αρχές της Γαλλίας να έχουν σπεύσει στο σημείο για να τη σβήσουν καθώς το σημείο έχει «πνιγεί» από τον μαύρο καπνό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ της Γαλλίας, η φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και, όπως αναφέρει το BFMTV, στο σημείο βρίσκονται 100 πυροσβέστες με 40 οχήματα για να περιορίσουν τη φωτιά και πραγματοποιούνται έρευνες για την τοξικότητα του καπνού.

Αν και οι τοπικές Αρχές συνέστησαν στους πολίτες να κλείσουν τα παράθυρα των σπιτιών τους, ο πυκνός μαύρος καπνός εκτιμάται ότι δεν είναι αρκετά τοξικός για να προκαλέσει προβλήματα υγείας.

Οι γύρω δρόμοι είναι κλειστοί από τις Αρχές και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά, καθώς υπάρχει κίνδυνος να επεκταθεί σε αποθήκη αλουμινίου. Για την προστασία των πολιτών έχει κλείσει και ο τοπικός σταθμός του μετρό.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο μαύρος καπνός είναι ορατός από μετεωρολογική κάμερα στο Παρίσι, καθώς η περιοχή βρίσκεται αρκετά μακριά από το κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Δείτε εικόνες από τη φωτιά:

fotia parisi r fotia parisi r fotia parisi r fotia parisi r

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με την Ελλάδα για εισαγωγές φυσικού αερίου» – Στις 13:45 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η δήλωση Ζελένσκι έγινε πριν από την σημερινή άφιξή του στην Ελλάδα, πρώτο σταθμό των επισκέψεών σε χώρες της Ευρώπης - Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί με τον Κώστα Τασούλα και τον Νικήτα Κακλαμάνη
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 56
Χακάν Φιντάν: Ιστορική παραίσθηση η μη αποδοχή της λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
Ισχυρίστηκε ότι «στο βόρειο τμήμα ζουν Τούρκοι, στο νότιο τμήμα ζουν Έλληνες και, χάρη στην παρουσία του τουρκικού στρατού, από το 1974 και μετά, συνεχίζεται η ζωή χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι»
Χακάν Φιντάν