Κόσμος

Γαλλία: Συνελήφθη έφηβος με μαχαίρι έξω από τη Συναγωγή στο Στρασβούργο

Συναγερμός έχει σημάνει ξανά στη Γαλλία για επιθέσεις κατά Εβραίων, λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου του Ισραήλ με τη Χαμάς, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν σήμερα (20.10.2023) έναν έφηβο με μαχαίρι έξω από τη Συναγωγή στο Στρασβούργο.

Όπως αναφέρει το France News 24 και μεταδίδουν τα υπόλοιπα διεθνή ΜΜΕ, οι ομοσπονδιακές Αρχές της Γαλλίας εντόπισαν τον έφηβο τσετσενικής καταγωγής έξω από τη Συναγωγή στο Στρασβούργο και να κρατάει ένα μαχαίρι, το οποίο ακούμπαγε πάνω στα μεταλλικά κάγκελα έξω από τον χώρο λατρείας των Εβραίων.

Ο έφηβος έκρυψε το μαχαίρι στο μανίκι του και όταν τον συνέλαβαν οι ομοσπονδιακές Αρχές της Γαλλίας, διαπίστωσαν ότι ήταν σουγιάς με λάμα 12 εκατοστών. Ο Τσετσένος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι το κτίριο ήταν Συναγωγή.

https://twitter.com/FranceNews24/status/1715359941332959354

Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για θέματα ασφαλείας, καθώς υπάρχουν φόβοι για επιθέσεις κατά Ισραηλινών, λόγω του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Μέση Ανατολή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ένοχοι οι δύο άντρες που έκοψαν το εμβληματικό δέντρο Sycamore Gap στη Βρετανία το 2023
Η πτώση του δέντρου προκάλεσε φθορά σε τμήμα του Τείχους του Αδριανού, το οποίο κατασκευάστηκε από τους Ρωμαίους πριν από περίπου 2.000 χρόνια και ανήκει στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
Γενική εικόνα του δέντρου Sycamore Gap που κόπηκε, στο Northumberland
Τραμπ για Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Είναι φανταστική» – «Μου αρέσουν τα κομπλιμέντα», απάντησε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει να συναντήσει τη «φανταστική» πρόεδρο, εν μέσω των εμπορικών εντάσεων ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ε.Ε.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ντόναλντ Τραμπ
Σκιές στο παρελθόν του Πάπα Λέοντα 14ου: Κατηγορίες για συγκάλυψη σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς σε Σικάγο και Περού
«Η σιωπή είναι αμαρτία. Ο Ιησούς θέλει να σταματήσουμε αυτά τα πράγματα, όχι να δημιουργούμε έναν εύφορο κήπο όπου ανθίζει η σεξουαλική κακοποίηση», λέει ένα από τα θύματα
Ο νεοεκλεγείς Πάπας Λέων ΙΔ', Αμερικανός καρδινάλιος Robert Prevost