Κόσμος

Γέφυρα του Κερτς: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης

Την στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα στο στενό του Κερτς που συνδέει τη Ρωσία με την Κριμαία κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα οποία αναπαράγουν και τα ρωσικά ΜΜΕ, δείχνουν τη στιγμή που ένα φορτηγό ανατινάζεται στη γέφυρα του Κερτς.

Όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα η αντιτρομοκρατική στη Ρωσία «στις 06:07 (σ.σ. τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) στο οδικό τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας (…) σημειώθηκε έκρηξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά, που προκάλεσε πυρκαγιά σε επτά βαγόνια τρένου που κατευθυνόταν προς την Κριμαία».

Εντολή Πούτιν για επίσημη έρευνα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή για επίσημη έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στη γέφυρα της Κριμαίας σήμερα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Οι ρωσικές αντιτρομοκρατικές αρχές ανακοίνωσαν, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ότι φορτηγό εξερράγη στο οδικό τμήμα της γέφυρας, προκαλώντας φωτιά σε δεξαμενές καυσίμων ενός τρένου που κατευθυνόταν προς τη χερσόνησο της Κριμαίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το σχέδιο Νετανιάχου για κατάληψη της Γάζας συνιστά νέα κλιμάκωση σημειώνει η Παλαιστινιακή Αρχή
«Η Λωρίδα της Γάζας είναι αναπόσπαστο μέρος του Κράτους της Παλαιστίνης, όπως ακριβώς η Ιερουσαλήμ και η Δυτική Όχθη. Χωρίς αυτήν, δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος»
Η κατεστραμμένη Γάζα
Ανάλυση Sky News: Ο λόγος που η συνάντηση Πούτιν και Τραμπ στην Αλάσκα αποτελεί νίκη για τη Ρωσία
Για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψή Πούτιν στην Αλάσκα, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θα πρέπει μάλλον να άρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όπως έκανε και όταν ο επενδυτικός απεσταλμένος Κιρίλ Ντμίτριεφ ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν 3
Reuters: Η Ρωσία παρακάμπτει τις δυτικές κυρώσεις – Κρατική βιομηχανική εταιρεία προμηθεύεται οπλικά συστήματα από τη Siemens
Ρωσικοί μεσάζοντες αγοράζουν οπλικά συστήματα και εξαρτήματα μέσω Κίνας που έχει ως «εταιρεία-έτερο» την γερμανική Siemens, παρά τις κυρώσεις που επιβάλλουν ΕΕ και ΗΠΑ
Ένας στρατιώτης της 57ης Ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας επισκευάζει ένα άρμα μάχης, εν μέσω της ρωσικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας, στην περιοχή του Χάρκοβο 1