Κόσμος

“Γείωση” από Μέρκελ: Δεν αλλάζει τίποτα παρά τα θετικά νέα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Η Άνγκελα Μέρκελ χαμηλώνει τις προσδοκίες για ένα σύντομο τέλος της κρίσης του κορονοϊού. Η Γερμανίδα καγκελάριος τονίζει ότι η πανδημία θα μας απασχολήσει όλο το χειμώνα.

Η κ. Μέρκελ περιόρισε τις προσδοκίες για ένα γρήγορο τέλος της πανδημίας του κορονοϊού. “Πρέπει να θεωρήσουμε πιθανό ότι το δεύτερο κύμα κορονοϊού θα είναι πιο σκληρό και κυρίως συμπίπτει με μια κακή εποχή. Το δεύτερο κύμα θα μας απασχολεί όλο το χειμώνα.

Ακόμη και τα θετικά νέα για την ανάπτυξη εμβολίων δεν θα αλλάξουν τίποτα σε αυτό και δεν θα έχουν ακόμα καμία επίδραση.

Επομένως, τα προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό θα πρέπει να συνεχίσουν να ισχύουν”, δήλωσε η καγκελάριος Μέρκελ από το Βερολίνο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλαλούμ στο Ιράν με τα πυρηνικά: Ο Χαμενεΐ επιμένει πως νίκησε τον Τραμπ – Στον «αέρα» οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Το Συμβούλιο των Φρουρών ενέκρινε το σχέδιο νόμου για τη διακοπή της συνεργασίας με τον ΔΟΑΕ - Αντιδρά Γαλλία και Γερμανία - Τι συμβαίνει με τις διαπραγματεύσεις Ιράν και ΗΠΑ για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας της Τεχεράνης
Πυρηνική εγκατάσταση Φορντό - Ιράν 7