Κόσμος

Γείτονας του Τζάστιν Θερού θα του καταβάλει 23.000 δολάρια για ανάρμοστη συμπεριφορά

Κομματάκι ακριβά θα στοιχίσει σε έναν 71χρονο η επιλογή του να είναι γείτονας με τον Τζαστίν Θερού.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να είναι κάποιος γείτονας με τον Τζαστίν Θερού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο γείτονάς του Νόρμαν Ρέσνικοου αναγκάστηκε να καταβάλει 23.000 δολάρια για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στον διάσημο ηθοποιό.

Ο Θερού μήνυσε τον 71χρονο γείτονά του κατηγορώντας τον ότι παρενόχλησε αυτόν και την τότε σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον γιατί δεν είχαν τοποθετήσει ηχομόνωση κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού τους.

«Η δικαστική εντολή δεν αρκεί για να εμποδίσει την καθαρά αδιανόητη συμπεριφορά του κ. Ρέσνικοου» δήλωσε ο δικηγόρος του Θερού, Έρικ Σέρμαν.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού ισχυρίστηκε ότι ο Ρέσνικοου απέστειλε απειλητικό e-mail προς το ζευγάρι, ενώ από την πλευρά του ο δικηγόρος του 71χρονου δήλωσε ότι ο πελάτης του «έπεσε θύμα εκδίκησης».

Τελικά ο Ρέσνικοου κλήθηκε να πληρώσει συνολικά 23.000 δολάρια, 20.000 προς τον ηθοποιό και 3.000 για τα δικαστικά έξοδα.

Ο Θερού ισχυρίστηκε ακόμα ότι ο γείτονάς του είχε παραβιάσει την ιδιοκτησία του, κοίταξε μέσα από τα παράθυρα του σπιτιού του, παρενόχλησε τους εργάτες και κατέστρεψε τον κισσό που μεγάλωνε μεταξύ της κοινόχρηστης οροφής τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου, ξέρουμε τα πάντα»
Μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας προστασίας VIP, τη SDLP, βρίσκονται στο διπλανό κελί του πρώην προέδρου της Γαλλίας και τον φρουρούν όλο το 24ωρο
Νικολά Σαρκοζί
«Ήθελα να εξαφανίσω τον καταυλισμό υποστηρικτών του Βούτσιτς» λέει ο δράστης των πυροβολισμών στη Σερβία - Ήταν υπάλληλος της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών
Ο πρόεδρος της Σερβίας άφησε υπονοούμενα για πολιτικά κίνητρα υποστηρίζοντας ότι «το επεισόδιο αποτελεί συνέπεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κάνουν οι φοιτητές και η αντιπολίτευση»
Σέρβοι αστυνομικοί ασφαλίζουν την περιοχή μπροστά από το Κοινοβούλιο στο Βελιγράδι.