Κόσμος

Γενέθλια θανάτου! Σκότωσε κατά λάθος τον καλύτερό του φίλο και αυτοκτόνησε

Διπλή τραγωδία στο πάρτι γενεθλίων του 21χρονου Zachary Woodcock. Σκότωσε κατά λάθος τον καλύτερό του φίλο και αυτοκτόνησε.

Αιματηρή κατάληξη είχε το πάρτι του Zachary Woodcock για τα 21α γενέθλιά του με την παρέα του. Ενώ έπιναν για ώρες, ο Zachary πήγε στην κρεβατοκάμαρα και γύρισε με ένα όπλο.

Από άγνωστη αιτία το όπλο εκπυρσοκρότησε με μια σφαίρα να καρφώνεται στο στήθος του καλύτερού του φίλου Richard Skillman.

Αυτοκτόνησε όταν σκότωσε τον κολλητό του

“Άκουσα τον πυροβολισμό, φωνές και ουρλιαχτά. Κατέβηκα να δω αν θα μπορούσα να βοηθήσω” δήλωσε γείτονας του 21χρονου.

Άμεσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο με τους διασώστες να προσπαθούν να επαναφέρουν τον Richard στη ζωή.

Ενώ προσπαθούσαν να τον σώσουν, ο Woodcock έφυγε από το διαμέρισμά του στο Μίσιγκαν και αυτοκτόνησε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Πηγή: People

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Αίγυπτος εμπόδισε το Ισραήλ να σκοτώσει ηγέτες της Χαμάς στο έδαφός της και απείλησε με αντίποινα
Οποιαδήποτε απόπειρα κατά της ζωής ηγετών της Χαμάς σε αιγυπτιακό έδαφος θα θεωρηθεί ως παραβίαση της κυριαρχίας και, κατά συνέπεια, ως κήρυξη πολέμου από το Ισραήλ
Καπνός μετά από βομβαρδισμό στα σύνορα Ισραήλ - Λωρίδας της Γάζας
Τάιλερ Ρόμπινσον: Το πορτρέτο του 22χρονου δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ – Με υποτροφία στο πανεπιστήμιο, πόζαρε με όπλα
Βετεράνος της αστυνομίας ο πατέρας του, κοινωνική λειτουργός η μητέρα του - «Ευχαριστούμε τα μέλη της οικογένειας του Ρόμπινσον, έκαναν το σωστό», είπε ο κυβερνήτης της Γιούτα
Τάιλερ Ρόμπινσον: Το πορτρέτο του 22χρονου δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ – Με υποτροφία στο πανεπιστήμιο, πόζαρε με όπλα 8