Κόσμος

Γενί Σαφάκ: Ο Ερντογάν ξεκινά έρευνες κάτω από την Κρήτη (video)

Για ειλημμένη απόφαση για έρευνες στα τεμάχια 15 και 20 κάτω από την Κρήτη κάνει λόγο η Γενί Σαφάκ, σε ένα ακόμα προκλητικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η Γενί Σαφάκ κάνει λόγο για συμφωνία Σάρατζ με Ερντογάν στην πρόσφατη συνάντησή τους για έρευνες στην περιοχή με βάση το ανυπόστατο σύμφωνο μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης.

Μάλιστα κάνει λόγο και για περιοχές που έχει… καταλάβει η Ελλάδα, εκμεταλλευόμενη τον εμφύλιο στην Λιβύη.

“Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πάρθηκε η απόφαση για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στην ανατολική Μεσόγειο, στη βάση του μνημονίου που υπογράφηκε μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών.

Αποφάσισαν να συνεργαστούν στον τομέα της έρευνας και των γεωτρήσεων. Μετά τη συνάντηση, τα μάτια όλων στράφηκαν στις περιοχές, όπου είχε ήδη καταλάβει η Ελλάδα εκδίδοντας σχετικές άδειες για έρευνες και γεωτρήσεις, εκμεταλλευόμενη τον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δύο αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές στην Καταλονία της Ισπανίας - Παρασύρθηκαν από φουσκωμένα νερά ποταμού
Οι βροχές προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες που επηρέασαν ιδίως νοσοκομείο της Βαρκελόνης, το οποίο αναγκάστηκε να αναστείλει τις εισαγωγές νέων ασθενών, αφού κόπηκε το ρεύμα
Πλημμύρες στην Ισπανία από τις καταρρακτώδεις βροχές
Η οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1