Κόσμος

Γερμανία – Lufthansa: Ελάτε στο αεροδρόμιο 4 ώρες πριν

Μετά το χάος που επικρατεί στο αεροδρόμιο του Βερολίνου το Σαββατοκύριακο η Lufthansa συνιστά τους επιβάτες της να πηγαίνουν νωρίτερα στο αεροδρόμιο.

Μετά τις χαοτικές συνθήκες που επικράτησαν στο αεροδρόμιο το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Lufthansa συνιστά απλώς στους επιβάτες της να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο τέσσερις ώρες πριν από την ώρα αναχώρηση της πτήσης τους, αφού η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

«Το check-in στο αεροδρόμιο είναι επί του παρόντος ιδιαίτερα χρονοβόρο, καθώς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι περισσότεροι ταξιδιώτες πρέπει να επιδεικνύουν διαγνωστικό τεστ κορονοϊού ή πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπορέσουν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Λόγω της τρέχουσας κατάστασης στο αεροδρόμιο του Βερολίνου, ζητήσαμε (λοιπόν) από τους επιβάτες μας να έρχονται στο αεροδρόμιο νωρίτερα από το συνηθισμένο», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία στην εφημερίδα Berliner Morgenpost.

Οι επιβάτες όμως θα χρειαστούν τελικά περισσότερο χρόνο για μια πτήση από το Βερολίνο προς το Μόναχο παρά ταξιδεύοντας με το τρένο, αφού με το δεύτερο απαιτούνται λιγότερο από τέσσερις ώρες.

Το Σαββατοκύριακο υπήρξαν μεγάλοι χρόνοι αναμονής μπροστά από τα γκισέ του αεροδρομίου του Βερολίνου λόγω έλλειψης προσωπικού και των πιο περίπλοκων ελέγχων λόγω κορονοϊού. Μερικοί επιβάτες έχασαν τις πτήσεις τους. Στην αρχή, κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη για το χάος και ο ένας κατηγορούσε τον άλλον, η Lufthansa την εταιρεία του αεροδρομίου και το αντίστροφο.

Στο αεροδρόμιο του Βερολίνου λειτουργεί προς το παρόν για λόγους κόστους μόνο ένας από τους τρεις τερματικούς σταθμούς: ο κύριος τερματικός σταθμός Τ1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Nicole Amor: Η Αμερικανίδα στρατιώτης σκοτώθηκε στο Κουβέιτ από ιρανικό drone λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην οικογένειά της
Ήταν μία από τους 4 Αμερικανούς νεκρούς στρατιώτες που ταυτοποιήθηκαν - Τα ονόματα των άλλων δύο στρατιωτών δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί από το Πεντάγωνο
Η Nicole Amor
Την Κύπρο στόχευε ο ιρανικός βαλλιστικός πύραυλος που καταρρίφθηκε στην Τουρκία, λέει η Άγκυρα - «Κατευθυνόταν προς τη βάση του Ιντσιρλίκ» λένε οι Αμερικανοί
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν επικοινώνησε με τον Ιρανό ομόλογό του και τον προειδοποίησε για τυχόν κλιμάκωση των εντάσεων
Συντρίμμια του βλήματος αναχαίτισης που κατέρριψε τον ιρανικό βαλλιστικό πύραυλο στην Τουρκία
Ανανεώθηκε πριν 22 λεπτά
19
Ανάλυση Politico: Ο Σάντσεθ μόνος απέναντι στον Τραμπ για το Ιράν – Τα πολιτικά οφέλη της ρήξης
Ο Ισπανός πρωθυπουργός είναι μόνος ευρωπαίος ηγέτης που τον αμφισβητεί ευθέως - Χρακτήρισε την επίθεση κατά του Ιράν «παραβίαση του διεθνούς δικαίου» και «αδικαιολόγητη και επικίνδυνη στρατιωτική επέμβαση»
Σάντσεθ-Τραμπ