Κόσμος

Γερμανία: Ανασύρθηκε και άλλη σορός από τον εκτροχιασμό τρένου στη Βαυαρία

Ακόμη ένα πτώμα ανασύρθηκε από το τρένο που εκτροχιάστηκε χθες Παρασκευή (3.6.2022) στη Βαυαρία, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει στους 5, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Από τον εκτροχιασμό του τρένου στη Βαυαρία τραυματίστηκαν άλλα 44 άτομα, μερικοί εκ των οποίων αρκετά σοβαρά, σύμφωνα με την αστυνομία ενώ σήμερα οι γερανοί κατάφεραν να ανυψώσουν ένα από τα βαγόνια που έχουν φύγει από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Πολλοί πολιτικοί επισκέφτηκαν το σημείο του δυστυχήματος και εξέφρασαν το σοκ τους και παράλληλα αξιωματούχοι εξακολουθούν να διερευνούν τα αίτια του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή βόρεια του Γκάρμις-Παρτενκίρχεν της Βαυαρίας.

Στο τρένο βρίσκονταν και μαθητές αλλά και άτομα «όλων των ηλικιακών ομάδων». Δεν έχει γίνει γνωστή η ηλικία των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γυναίκα πήρε αποζημίωση 14 εκατ. δολάρια στη Φλόριντα γιατί κατάπιε παγωτό που περιείχε καρφιά και την άφησε ανίκανη να κάνει παιδιά
Η γυναίκα υπέστη μόνιμους τραυματισμούς, που επηρέασαν το κεφάλι, τον αυχένα, τα άκρα και το νευρικό της σύστημα, ενώ παρουσίασε και εκτεταμένες ουλές και παραμορφώσεις
Η γυναίκα που είχε το ατύχημα
Το Ισραήλ αντιμέτωπο με επικίνδυνα κενά στην αεράμυνα του – «Τα αποθέματα πυραύλων αναχαίτισης έχουν σχεδόν εξαντληθεί»
ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοί τους ξόδεψαν τις πρώτες 16 ημέρες του πολέμου 11.294 πυρομαχικά με κόστος που υπολόγισε πως φθάνει τα 26 δισεκατομμύρια δολάρια
Πύραυλος