Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Έπεσε» το Twitter με την κόντρα που «έκαψε» τον Άντριου Τέιτ

Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Έπεσε» το Twitter με την κόντρα που «έκαψε» τον Άντριου Τέιτ

Και ποιος θα περίμενε ότι μια κόντρα στα social media για το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα θα μπορούσε να οδηγήσει κάποιον στα κρατητήρια; Σίγουρα όχι o διαβόητος influencer Άντριου Τέιτ (Andrew Tate), ο οποίος συνελήφθη στη Ρουμανία αφού η κόντρα του με την Γκρέτα Τούνμπεργκ στο Twitter αποκάλυψε που ήταν. 

Ο μισογύνης Tik Toker Άντριου Τέιτ (Andrew Tate) δεν συνελήφθη φυσικά για τις περιβαλλοντικές ανησυχίες που δεν προφανώς δεν έχει, ούτε για τα όσα είπε στην Γκρέτα Τούνμπεργκ μέσω Twitter. O αμφιλεγόμενος celebrity και ο αδερφός του κατηγορούνται για sex trafficking (εμπορία ανθρώπων), βιασμό και σύσταση οργανωμένης εγκληματικής ομάδας.

Και που εμπλέκεται σε όλο αυτό η Γκρέτα Τούνμπεργκ; Οι αρχές της Ρουμανίας φαίνεται ότι οδηγήθηκαν στα ίχνη του Άντριου Τέιτ (Andrew Tate) μετά από ένα βίντεο που ανέβασε στο Twitter και σε αυτό κορόιδευε τη νεαρή ακτιβίστρια. Αλλά το βιντεάκι του δεν ήταν μόνο περιπαικτικό, αποκάλυπτε και πού ακριβώς βρισκόταν. 

Δείτε το βίντεο:

Πολλοί χρήστες του Twitter φαίνεται ότι πραγματικά «γλεντάνε» με το γεγονός ότι η αποτυχημένη προσπάθεια του Άντριου Τέιτ (Andrew Tate) να την «πει» στην Γκρέτα Τούνμπεργκ οδήγησε στην σύλληψή του. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που σημειώνουν ότι μέχρι χθες δεν γνώριζαν τον αμφιλεγόμενο celebrity, αλλά δηλώνουν ικανοποιημένοι με την κατάληξή του. 

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter: 

Η κόντρα με την Γκρέτα Τούνμπεργκ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η νεαρή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ απάντησε σε ειρωνική ανάρτηση του Άντριου Τέιτ (Andrew Tate) στην οποία την κατονόμαζε, προτρέποντάς τον «να αποκτήσει ζωή», όταν ο Άντριου Τέιτ (Andrew Tate) την ανέφερε σε ανάρτηση που υπερηφανευόταν ότι έχει στην κατοχή του 33 αυτοκίνητα που είναι υπεύθυνα για «τεράστιες εκπομπές ρύπων».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις