Κόσμος

Γράφεται φέτος το σενάριο του σίκουελ του Downton Abbey – Τι λέει ο παραγωγός του

Η υπόσχεση στους θαυμαστές γίνεται πράξη με τον  παραγωγό της κινηματογραφικής μεταφοράς της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Downton Abbey (Ο Πύργος του Ντάουντον) Γκάρεθ Νίμι να διαβεβαιώνει ότι θα υπάρξει συνέχεια της ταινίας.

«Έχουμε δεσμευθεί να κάνουμε μια συνέχεια, αν μπορέσουμε να φέρουμε όλους τους συντελεστές πίσω» δήλωσε ο παραγωγός Γκάρεθ Νίμι στο ΕΤ.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, θα έχουμε ένα σενάριο και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε ξανά όλους τους ηθοποιούς, ξέρετε, το συντομότερο δυνατό» είπε.

Το περασμένο φθινόπωρο ενόψει της κυκλοφορίας της πρώτης ταινίας, ο παραγωγός του Downton Abbey, επιβεβαίωσε ότι η συνέχεια «είναι στα σκαριά».

«Εργαζόμαστε για το ποια θα είναι η ιστορία και πότε θα μπορούσαμε να την κάνουμε. Αλλά είναι το ίδιο με την πρώτη φορά: Πρέπει να προσπαθήσουμε να ξανασυναντηθούμε όλοι ξανά. Και αυτό ήταν πολύ δύσκολο» δήλωσε στο The Hollywood Reporter τον Νοέμβριο του 2019.

Η βρετανική σειρά εποχής με θέμα τη ζωή της αριστοκρατικής οικογένειας Κρόουλι και του υπηρετικού προσωπικού της, κέρδισε περισσότερα από 52 βραβεία και θεωρείται μία από τις καλύτερες δραματικές όλων των εποχών.

Ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς και της ταινίας, Τζούλιαν Φέλοους επίσης δήλωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια.

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος

Σύμφωνα με το Deadline, θα αρχίσει να εργάζεται για τη δεύτερη ταινία Downton Abbey μόλις τελειώσει το σενάριο για το The Gilded Age.

Η ηθοποιός, Τζόαν Φρόγκατ είπε ότι «άκουσε ψιθύρους» για μία νέα ταινία. «Δεν έχω να πω κάτι άλλο προς το παρόν» ανέφερε.

Ο Γκάρεθ Νίμι δήλωσε ότι οι θαυμαστές δεν πρέπει να περιμένουν να υπάρξει δεύτερη ταινία άμεσα.

«Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ετοιμαστεί για την οθόνη» είπε προσθέτοντας ότι οι δημιουργοί θέλουν να ανοίξουν την όρεξη του κοινού για περισσότερο Downton Abbey. «Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε κατευθείαν, 12 μήνες μετά την πρώτη ταινία» διευκρίνισε.

«Πόσες ταινίες Star Wars υπάρχουν; θα μπορούσε να συνεχίζεται και να συνεχίζεται» ανέφερε ο Χιου Μπόνεβιλ ο οποίος υποδύεται τον λόρδο Γκράνθαμ, στη σειρά και στην ταινία σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Vanity Fair.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ για τη νίκη Μαμντάνι: «Ζω στη Νέα Υόρκη αλλά θέλω να φύγω – Δεν θέλω να είμαι σε κομμουνιστικό καθεστώς»
«Οι Δημοκρατικοί είναι τόσο ακραίοι που το Μαϊάμι θα γίνει το καταφύγιο για όσους δραπετεύουν από τον κομμουνισμό της Νέας Υόρκης», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump στο βήμα του «American Business Forum Miami»
7
Συνελήφθη ο Λίβυος στρατηγός Οσάμα Αλ-Μασρί για βασανισμούς μεταναστών – Είχε αφεθεί ελεύθερος από τις ιταλικές αρχές πριν ένα χρόνο
Ο Αλ-Μασρί είχε συλληφθεί προηγουμένως στο Τορίνο στις 19 Ιανουαρίου, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, για εγκλήματα πολέμου, βασανιστήρια, δολοφονία και σεξουαλική βία
Ιταλική αστυνομία
Ανήλικοι που δεν έχουν κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό κινδυνεύουν περισσότερο από καρδιακές επιπλοκές εκτιμά βρετανική έρευνα
Σύμφωνα με τη μελέτη, οι καρδιακοί κίνδυνοι από τη μόλυνση από Covid είναι σημαντικά υψηλότεροι, ακόμα και σε νέους, συγκριτικά με εκείνους από το εμβόλιο της Pfizer
Εμβολιασμός κατά του κορονοϊού
Αμερικανός που δικάζεται στη Γαλλία για διπλή δολοφονία ισχυρίζεται ότι όλος ο κόσμος συνωμότησε εναντίον του
«Εμφανίστηκαν ως διά μαγείας», απάντησε για τα δεδομένα που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο και δείχνουν ότι έψαχνε για το πώς σβήνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα
Γάλλοι αστυνομικοί
Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές κατηγορούν το Πεντάγωνο ότι δεν ενημερώνει το Κογκρέσο για θέματα εθνικής ασφάλειας
Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί, σε μια σπάνια, δικομματική επίδειξη δυσφορίας απέναντι στην κυβέρνηση, κατηγόρησαν κορυφαίο αξιωματούχο ότι στελέχη υπουργείου δίνουν την εντύπωση ότι υπονομεύουν την πολιτική του Τραμπ
Λευκός Οίκος