Κόσμος

Γυναίκα στη Γεωργία προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία δίπλα στις ράγες και την χτύπησε τρένο

Άγιο είχε μια γυναίκα στη Γεωργία που θέλησε να ποζάρει με φόρεμα δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές και χτυπήθηκε από το διερχόμενο τρένο.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο X πρώην Twitter φαίνεται η νεαρή, που φοράει ένα κόκκινο φόρεμα, να προσπαθεί να βγάλει φωτογραφία λίγο πριν το τρένο περάσει από τις ράγες σε πόλη της Γεωργίας. 

Ο μηχανοδηγός του τρένου κόρναρε, αλλά η γυναίκα δεν έκανε ένα βήμα πίσω με αποτέλεσμα το τρένο να τη χτυπήσει.

Σε ανάρτησή της μετά το ατύχημα η γυναίκα από τη Γεωργία αφού έγραψε ότι είναι καλά στην υγεία της στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι ήταν δικό της λάθος. 

 

«Ήταν ένα ατύχημα. Δεν γνώριζα ότι η γραμμή ήταν εν λειτουργία και ότι εκεί περνούσαν τρένα. Δεν ήξερα ότι περνούσε από εκεί το τρένο. Όταν άκουσα την κόρνα και κοίταξα δεν είδα ποτέ το τρένο. Ξαφνικά αντιλήφθηκα ότι θα με χτυπήσει. Δεν φταίει ο οδηγός ή κάποιος άλλος» έγραψε στην ανάρτησή της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: «Απαράδεκτη» η απόφαση του Ιράν να κλείσει τις πόρτες στους επιθεωρητές του Διεθνή Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας
«Η Τεχεράνη είχε τη δυνατότητα να κάνει πίσω και να επιλέξει τον δρόμο της ειρήνης και της ευημερίας», σχολίασε η εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών
Μασούντ Πεζεσκιάν
«Τρέμει» η Ιαπωνία: Σχέδιο πρόληψης για «μεγασεισμό» που σαρώνει την τάφρο Nankai κάθε 100 χρόνια
Η τάφρος Nankai θεωρείται από τις πιο επικίνδυνες στον πλανήτη, με τον τελευταίο σεισμό τέρας να καταγράφεται το 1946 - Εκτιμώμενος αριθμός θυμάτων που θέλει να μειώσει η Ιαπωνία κατά 80% ανέρχεται στους 298.000
Μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία το 2011