Κόσμος

Η Ισπανία ετοιμάζεται να εκδώσει ομόλογα σε δολάρια

Η ισπανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να διαθέσει ομόλογα σε δολάρια ΗΠΑ, με την έκδοση να πραγματοποιείται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters το οποίο επικαλείται πηγές από την αγορά.

Η χώρα  της οποίας η αξιολόγηση είναι Baa3/BBB-/BBB είναι έτοιμη να διευθετήσεις τις τεχνικές λεπτομέρειες για μια πιθανή έκδοση πενταετούς ομολόγου, ακολουθώντας τις πληροφορίες που παρασχέθησαν από επενδυτές στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του roadshow που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρει το πρακτορείο.

Σημειώνεται ότι η Ισπανία είχε προχωρήσει σε έκδοση ομολόγων σε δολάριο ΗΠΑ το Σεπτέμβριο του 2009 με τριετές ομόλογο 2,5 δισ. δολ. το οποίο τιμολογήθηκε στις 18 μονάδες βάσης επί των mid-swaps.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στοιχημάτισε υπέρ της Ελλάδας και κέρδισε 500 εκατ. δολάρια!

Η απεργία στην Iberia έχει παραλύσει τα αεροδρόμια της Ισπανίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό