Κόσμος

Η κακοκαιρία επέστρεψε στη Μαδέρα

Επιπλέον, σημαντικές καθυστερήσεις σημειώθηκαν στις αναχωρήσεις όπως και στις αφίξεις στο διεθνές αεροδρόμιο της Μαδέρας.

Πολλές πτήσεις προς το πορτογαλικό νησί της Μαδέρας, που επλήγη στις 20 Φεβρουαρίου από αφοδρές καταιγίδες, άλλαξαν τελικά προορισμό ή ακυρώθηκαν σήμερα λόγω των κακών μετεωρολογικών συνθηκών, ανακοίνωσαν πηγές του αεροδρομίου της Μαδέρας. 

Δύο αεροσκάφη υποχρεώθηκαν να κατευθυνθούν προς το αεροδρόμιο του νησιού Πόρτο Σάντο–δευτερεύον νησί στο αρχιπέλαγος της Μαδέρας–και μια πτήση από τη Λισσαβόνα ακυρώθηκε, διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές.

Επιπλέον, σημαντικές καθυστερήσεις σημειώθηκαν στις αναχωρήσεις όπως και στις αφίξεις στο διεθνές αεροδρόμιο της Μαδέρας που καλύπτεται από πυκνή ομίχλη.

Το πορτογαλικό Ινστιτούτο Μετεωρολογίας προβλέπει επιδείνωση του καιρού στο αρχιπέλαγος από απόψε, με ισχυρούς ανέμους που μπορεί να πνέουν με ταχύτητα έως και 130 χλμ. την ώρα και σφοδρές βροχοπτώσεις, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές του νησιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Νετανιάχου: «Αφοπλισμός της Χαμάς και να ξεκινήσει σύντομα η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα»
«Επίκειται απονομή χάριτος στον Νετανιάχου, μίλησα με τον Χέρτζογκ» λέει ο Τραμπ – «Δεν έχω μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο» τον διαψεύδει ο Ισραηλινός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την άφιξή τους για συναντήσεις στο Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς