Κόσμος

Η Μελάνια Τραμπ δεν θα κάτσει στ’ αυγά της

Προσλήψεις κάνει η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ. Στο θέρετρο και πλέον μόνιμη κατοικία της οικογένειας στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, η Μελάνια Τραμπ κάνει προσλήψεις για την δημιουργία γραφείου το οποίο θα συνεχίσει το πρόγραμμα Be Best. 

Σύμφωνα με το CNN η Μελάνια Τραμπ θα προσπαθήσει να κρατήσει ζωντανό το πρόγραμμα αυτό που στόχο έχει την αρωγή σε παιδιά σε όλη την χώρα και έχει τρεις πυλώνες.

Την υγεία των παιδιών, την προσπάθεια διατήρησης ενός καλού επιπέδου διαβίωσης και την αποτροπή του μπούλινγκ κυρίως μέσω των social media.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα αυτό δεν προχώρησε και πολύ επί των ημερών του συζύγου της ο οποίος δεν βοήθησε και πολύ έτσι ώστε να επεκταθεί σε όλη την χώρα.

Μια λεπτομέρεια πολύ σημαντική είναι ότι το γραφείο αυτό δεν θα είναι μέσα στο Μαρ α Λάγκο στο οποίο διαμένει η οικογένεια αλλά η Μελάνια ψάχνει εγκαταστάσεις εκτός στο Παλμ Μπιτς. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μέση Ανατολή συνεχίζει να φλέγεται: Ντόναλντ Τραμπ και Χεζμπολάχ υπόσχονται πόλεμο «μακράς διαρκείας»
Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν πλήξει περισσότερους από 15.000 στόχους από την έναρξη του πολέμου, ενώ οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερα πλοία και 5.000 πεζοναύτες στη Μέση Ανατολή
Σύννεφα καπνού υψώνονται μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στα νότια προάστια της Βηρυτού, έπειτα από την κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ, εν μέσω της αμερικανο-ισραηλινής αντιπαράθεσης με το Ιράν
Η πρώην Μις Καλιφόρνια επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ για τη στήριξη στο Ισραήλ: «Δεν σε αναγνωρίζω πια, θα προσεύχομαι για σένα»
Στην επιστολή της υποστήριξε ακόμη ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες «στέλνονται στη Μέση Ανατολή για να θυσιαστούν», ενώ τόνισε ότι αισθάνεται υποχρεωμένη να μιλήσει για τον πόλεμο στη Γάζα
Ντόναλντ Τραμπ και Κάρι Πρίτζιν Μπόλερ