Κόσμος

Η Μελόνι ζήτησε από τον Νετανιάχου εκεχειρία στη Γάζα επειδή «η κατάσταση είναι αφόρητη»

Η Ιταλία γνωστοποίησε, επίσης, ότι θα υποδεχθεί άλλους 50 Παλαιστίνιους από τη Γάζα

Να βάλει άμεσα τέλος στις εχθροπραξίες, διότι «η κατάσταση στη Γάζα είναι αδικαιολόγητη και αφόρητη» ζήτησε η Τζόρτζια Μελόνι από τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε τηλεφωνική τους επικοινωνία το βράδυ της Τετάρτης (30.07.2025).

«Η συνομιλία Τζόρτζια Μελόνι και Μπέντζαμιν Νετανιάχου αποτέλεσε ευκαιρία για να τονιστεί και πάλι πόσο επείγουσα είναι η παροχή εγγυήσεων για πλήρη και ανεμπόδιστη πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ η Ρώμη εγγυήθηκε τη συνέχιση της προσφοράς της, μέσω της πρωτοβουλίας ”Food for Gaza”», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής Κυβέρνησης.

Η Ιταλία γνωστοποίησε, επίσης, ότι θα υποδεχθεί άλλους 50 Παλαιστίνιους και θα συμβάλει στην αποστολή νέας ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό