Κόσμος

Η νέα ταινία του Τοντ Χέινς είναι ένα ντοκιμαντέρ για τους Velvet Underground

 Ένα ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα The Velvet Underground, σε σκηνοθεσία Τοντ Χέινς ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2017. Τώρα, γνωστοποιήθηκε ότι η ταινία – με τίτλο «The Velvet Underground» θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+.

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί πρόσφατη ανακοίνωση αποκαλύπτει το περιεχόμενο της επερχόμενης ταινίας: συνεντεύξεις με «πρωταγωνιστές» της εποχής, παράλληλα με ένα «θησαυρό ερμηνειών που παρουσιάζονται για πρώτη φορά και μια πλούσια συλλογή ηχογραφήσεων, ταινιών του Άντι Γουόρχολ και πειραματικής τέχνης».

Ο Τοντ Χέινς θα είναι συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ «The Velvet Underground» μαζί με τη Polygram Entertainment του Universal Music Group, τη Motto Pictures και τη Killer Films.

Η διάσημη ατάκα για τους Velvet Underground είναι ότι παρ’ όλο που πολύ λίγοι άνθρωποι είδαν πραγματικά το συγκρότημα να παίζει ζωντανά, καθένας από αυτούς ίδρυσε ένα συγκρότημα.

 Το ντοκιμαντέρ προβάλλει πώς το γκρουπ της ροκ από τη Νέα Υόρκη έγινε πολιτιστικό σημείο αναφοράς και μια μπάντα αντιφάσεων: το συγκρότημα είναι και της εποχής του, αλλά και διαχρονικό με ρίζες στην υψηλή τέχνη, αλλά και την κουλτούρα του δρόμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι