Κόσμος

Η πρώτη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά το κρυολόγημα! [pics]

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε σήμερα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το βαρύ κρυολόγημα που πέρασε, το οποίο την ανάγκασε να μην παραστεί στην χριστουγεννιάτικη και την πρωτοχρονιάτικη λειτουργία.

Φορώντας ένα πανωφόρι με έντονο μπλε χρώμα και καπέλο, η βασίλισσα έφθασε με τον σύζυγό της, τον 95χρονο πρίγκιππα Φίλιππο, στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Σάντρινχαμ της ανατολικής Αγγλίας, όπου κατά παράδοση περνάει τις εορταστικές περιόδους στην εξοχική της κατοικία.

Το ταξίδι στο Σάντρινχαμ καθυστέρησε κατά μία ημέρα επειδή τόσο η ίδια όσο και ο Φίλιππος υπέφεραν από βαρύ κρυολόγημα, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ.
Η ασθένειά της την ανάγκασε να χάσει για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία απογοητεύοντας έτσι ένα πλήθος πολιτών που είχαν συρρεύσει εκεί για να δουν την βασιλική οικογένεια ενώ στη συνέχεια δεν παρέστη ούτε στην πρωτοχρονιάτικη καθώς δεν είχε ακόμη αναρρώσει.

ΦΩΤΟ: REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επιδημία μηνιγγίτιδας σε πανεπιστήμιο στο Κεντ της Βρετανίας - 2 νεκροί και 11 σε σοβαρή κατάσταση
Η μηνιγγίτιδα είναι λοίμωξη στις προστατευτικές μεμβράνες (λέγονται μήνιγγες) που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό και όταν προκαλείται από βακτήρια είναι ιδιαιτέρως σοβαρή
Doctor radiology looking stroke brain x-ray image for diagnose ischemic stroke or cerebrovascular disease at hospital.
«Όχι» Στάρμερ στον Τράμπ για την αποστολή πολεμικών πλοίων στη Μέση Ανατολή
Αντ' αυτού, η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να προσφέρει drone ανίχνευσης ναρκών και αναχαίτισης πυραύλων στο πλαίσιο της διεθνούς προσπάθειας για την απελευθέρωση της ναυτιλίας στη διαδρομή
British Prime Minister Keir Starmer takes part in a meeting with the UK-Ireland Youth Forum Advisory Group, in Cork, Ireland, March 12, 2026. REUTERS/Cathal McNaughton/Pool