Κόσμος

Η Ρις Γουίδερσπουν για τα παιδιά της και συγκινεί

Η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν πήρε μέρος στο talk show της συναδέλφου της Ντρου Μπάριμορ «The Drew Barrymore Show», και τόνισε ότι αξιοποιεί την επιρροή της για καλούς σκοπούς.

Η Ρις Γουίδερσπουν άκουσε τη φίλη της, Ντρου Μπάριμορ να της λέει: «Αυτό που πραγματικά εκτιμώ είναι ότι ασχολείσαι με κοινωνικά ζητήματα». «Ασχολείσαι με θέματα φυλής, ισότητας των δύο φύλων, με το κίνημα Time’s Up» πρόσθεσε.

«Λοιπόν, εμπνέομαι επειδή έχω δύο έφηβους στο σπίτι μου» εξήγησε η Ρις Γουίδερσπουν. «Κάπου διάβασα: “Αν δεν μιλάτε για φυλή και τάξη, πλούτο και ισότητα και κοινωνικά ζητήματα με τα παιδιά σας, μιλούν γι’ αυτά με κάποιον άλλο”». «Αυτό με σόκαρε πολύ βαθιά, γιατί αυτός είναι ο κόσμος που κληρονομούν. Έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε τις σκέψεις και τις ιδέες» είπε.
«Γι’ αυτό μου αρέσουν και τα βιβλία. Τα βιβλία έχουν αλλάξει τη ζωή μου. Μεγάλωσα στο Νάσβιλ και χανόμουν με ένα βιβλίο. Ένιωθα ότι μπορούσα να δω τον κόσμο, μπορούσα να δω τις απόψεις άλλων ανθρώπων, μπορούσα να δω εκεί όπου οι άνθρωποι βίωναν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από μένα. Πάντα λέω ότι τα βιβλία είναι το αντίδοτο στη μισαλλοδοξία και στη στενομυαλιά. Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη που έχω αυτά τα παιδιά στη ζωή μου και που έχω όλα τα παιδιά του κόσμου εκεί έξω, τη Γκρέτα Τούνμπεργκ, τα παιδιά του Πάρκλαντ, τα οποία πραγματικά μας εμπνέουν να κάνουμε περισσότερα και να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο» τόνισε. Η Ρις Γουίδερσπουν έχει τρία παιδιά την Έιβα 21 ετών, τον Ντίκον 16 και τον Τενεσί 7 ετών.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος 1
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα